2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Savaitės tema

*print*

Archyvas :: LRT sudarė maršrutų žemėlapius, kaip Lietuvoje keliavo koronavirusu užsikrėtę asmenys

2020-03-20
 
Maršrutus LRT Tyrimų skyriaus žurnalistai sudarė pagal Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos (NVSC) turimą informaciją, kaip po šalį judėjo naujuoju koronavirusu COVID-19 užsikrėtę asmenys. Žemėlapį galima rasti LRT.lt, duomenys nuolat atnaujinami. Pasitikrinkite, ar jūsų ten tuo pačiu metu nebuvo.
Siekdamas suvaldyti užkrečiamųjų ligų plitimą, NVSC vykdo visų COVID-19 atvejų epidemiologinę diagnostiką: apklausia infekuotus asmenis, aiškinasi užsikrėtimo aplinkybes, sąlytį turėjusius asmenis, renka kitą epidemiologiškai svarbią informaciją. Sąlytį su infekuotais žmonėmis turėję asmenys izoliuojami, su jais NVSC specialistai susisiekia kasdien, įvertina jų sveikatos būklę.
NVSC prašo informacijos iš žmonių, kurie galėjo turėti kontaktą su užsikrėtusiais asmenimis (žemėlapiuose tokie atvejai pažymėti raudonai), tačiau dar nėra identifikuoti NVSC specialistų. Jie prašomi registruotis paskambinę tel. Nr. +370 620 77547.
Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
S. Konarskio g. 49
LT-03123 Vilnius
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-04-09 18:45
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Ir vėl

2020-03-23 17:20

Visokios nesąmonės rašinėjamos, kažkokie paistalai. Nereikėtų rimtai LŽS svetainei tokių niekų, visokių burtažodžių talpinti. Valykite panašius dalykus, jie neigiamai veikia.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Darlene Gomez

2020-03-21 17:08

Aš tik noriu, kad visas pasaulis žinotų apie šį burtų tatuiruotę, su kuria susipažinau prieš kurį laiką, negaliu pasakyti visko, ką jis padarė dėl manęs. mano žmona paliko mane prieš 4 metus su vaikais naršydama internete, kai internete sutikau šio nuostabaus vyro parodymus, nusprendžiau tai išbandyti, o mano žmona dabar grįžta ir mes vėl esame laimingi, nes priežastis per daug surašyta raštu viskas, ką galiu pasakyti, labai ačiū, esu labai laiminga .ir jis mane patikino, kad daro daug magijos, įskaitant

Meilės burtai
Galios burtai
Sėkmės burtas
Nėštumo likimas
Santuokos burtai
burtai dėl gerai apmokamo darbo
Apsaugos burtai
burtažodis laimėti teismo bylą
sėkmės rašybos ir kt.

jei jums reikia rašytojo pagalbos dr. Ajayi, susisiekite su juo šiuo el. pašto adresu (drajayi1990@gmail.com) arba pridėkite jį whatsapp 2347084887094 ir aptarkite su juo savo problemą. Jis yra geras žmogus ir aš visada jam būsiu dėkingas. Ačiū.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media