2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas :: Naujam TV projektui "Lietuvis pas lietuvį" ieškomi: vyriausiasis operatorius ir antras operatorius.

2021-10-04
 
Ieškome Tavęs (Jūsų), nes ESI UNIKALUS (ESATE UNIKALŪS).
Kartu su geru draugu ar drauge (gal net žmona) jau seniai filmuojate video su Sony FS7 ir (ar) A7S III arba analogais. Vienas gali pavaduoti kitą, palaikyti mikrofoną (kai to reikia) ir, žinoma, Tu esi vyr. operatorius, kuris gerai mato kadrą, sustato šviesas, supranta, ko nori režisierius ir grupės prodiuseriai (visi žinome, kad atidžiai vykdydami užduotis, sutaupome savo ir kitų nervus, reikalingus laisvalaikiui po filmavimo).
Jūs nebijote kelionių iššūkių, lengvai ir greitai susidedate būtiniausius daiktus ir džiaugiatės specifine kelionių romantika - užsidėję triukšmą slopinančias ausines oro uoste ramiai klausotės muzikos bei laukiate eilinio skrydžio į naują šalį.
Esate proaktyviai nusiteikę.
Dėl bendro tobulo rezultato, kuris abipusiai suderinamas iš anksto, spartietiškai priimate kelionės per užsienio kraštus aplinkybes: kartais nakvosite hostelyje viename kambaryje su kolega, kartais mėgausitės atskiru kambariu pas svetingus lietuvius kur nors Provanse. Tačiau tokia rutina Jūsų labai nevargina, nes suprantate, kad, jei per darbo pamainą nufilmuosite ir "užBACKUP'insite" daugiau nei planuota (o reikia surinkti vaizdo medžiagos mažiausiai 16-kai TV programų), tai ir užsakovas bus priverstas pasirūpinti premija, suteikti laisvadienius bei greičiau išleisti iš gan ilgos darbinės kelionės (planuojamos +- 48 kelionės dienos per Europos šalis) - nuo spalio 1 d. iki lapkričio 25 d.
Dirbsime pagal paslaugų teikimo sutartį. Reikės sąskaitos.
Prioritetas komandai iš dviejų narių: vyr. operatorius + antras operatorius/garsistas (idealas: šeima arba puikiai sutariantys bei vienas kitą iš pusės žodžio suprantantys draugai/kolegos).
Atlyginimas sutartinis.
Būtina turėti ES skaitmeninį COVID-19 pažymėjimą.
Jei sudomino, kviečiame rašyti info@pasauliolietuva.tv
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-10-04 11:58
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media