2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas :: Informacija LŽS nariams: pasikeitė LŽS nario mokestis

2012-01-25
 

LŽS administracija

 

Nario mokestį galima sumokėti LŽS būstinėje adresu S. Konarskio g. 49, Vilnius, 301 k. arba internetiniu banko pavedimu nurodytais rekvizitais:

 

Lietuvos žurnalistų sąjunga,

Įm. kodas 190806184,

A/s Nr. LT39 7044 0600 0027 9241

 

Mokėjimo pavedimo tekstinėje dalyje prašome nurodyti LŽS nario bilieto numerį ir už kurį laikotarpį mokate.

 

Jeigu esate nemokėję už kelis metus, galite susimokėti už juos iš karto.

 

Primename, kad iki šių - 2012- metų LŽS nario mokestis buvo 60 Lt (senjorams 5 Lt). 2012 metams nario mokestis - 100 Lt (senjorams 50 Lt).

 

Jei turite klausimų, prašome kreiptis į LŽS administraciją.

 

Referentė Almonė Baltrūnienė, tel. 8 5 2122805, info@lzs.lt.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2012-02-13 21:13
 
 

Komentarai (6)

Jūsų el. paštas

Z I N A S tinkle

2012-05-04 03:41

KAI 2010 M. VASARIO mėn.,jau išdirbęs nepartinėje, bet mokslinėje inžinerinėje spaudoje 47 metus, įstojau į Lietuvos žurnalistų sąjungą, administracijos vadovė Eglė N*** elgėsi labai biurokratiškai, melavo, sugadino ir pagamino blogos kokybės nario bilietą.Visa tai aprašiau Pirmininkui D.R.,bilietą pakeitė, bet pirmininko patarėjas savaip ,,atsikeršijo".Esu dėkingas Erikai Str..., lankau konferencijas, įvairius renginius. Dvejus metus mudviem su žmona SODRA pavogdavo 100 Lt senatvės pensijos-- iš viso nukniaukė 2100 Lt.Nemažai pinigų išleidžiu sveikatai palaikyti.Ir komunaliniams mokesčiams , ryšiams. Prašysiu asmeniškai sumažinti nario mokestį, nes jis yra per didelis./// Z ///

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Senjoras

2012-04-30 11:58

Gal kas teiksis paaiškinti, kas yra "senjoras"? Ar tas, kuris priklauso LŽS Senjorų klubui, ar tas LŽS narys, kuris sulaukė garbingo amžiaus? Nuo kokio amžiaus reikia laikyti save senjoru, kad mokėtum sumažintą nario mokestį? Nuo 50, 60 ,90 ar 150 metų? Bendrai, su tuo nario mokesčiu trūksta aiškumo ir konkretumo. Kažkas iš lubų pasižiūrėjo ir užrašė skaičius. Reikia konkretumo, aiškumo. Ir dar- reikia daugiau pagarbos žurnalistams. Iš karto matyti, kad LŽS sėdi perdaug išpuikusių, nuo realybės nutolusių valdininkų.Ar sunku žmoniškai pabendrauti, paaiškinti situaciją, paaiškinti, kodėl mokesčiai didėja, kuriems tikslams tie mokesčiai naudojami ir pan. Dabar gi susigalvojo ir kaip kirviu nukirto.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Juokdariai

2012-02-21 23:50

suprasčiau, kad parašytų: va, atlyginimai žurnalistams pakilo tiek ir tiek, nes MES KOVOJOME. TIKIMĖS IR TOLIAU TAIP SEKSIS IR BENDRU SUTARIMU NUTARĖM PADIDINTI MOKESTĮ.
o dabar: juokdariai :D

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Neverta mokėti

2012-01-30 12:13

Akivaizdu, kad LŽS vadovybė visai nenori bendrauti su žurnalistais. Štai, atsiliepimai apie drastišką nario mokesčio padidinimą paskelbti sausio 26 d., o jokios reakcijos, jokio atsakymo, jokio paaiškinimo. Kiek dar dienų reikės laukti smulkesnės informacijos? Kuo remiantis tas mokestis padidintas? Gal todėl, kad visi viską brangina, kelia mokesčius? Kur tie mūsų mokesčiai eina, kur panaudojami, kam bus naudojami padidinti nario mokesčiai? Manau, kad neveerta mokėti padidintų mokesčių, gal reiktų net masiškai bilietus padėti ir atsisakyti LŽS paslaugų. Naudos jokios, tik gryni nuostoliai. Gal iš mūsų pinigų išlaikoma LŽS administracija? Kuriems galams visuomeninei organizacijai reikia tiek administracijos?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

lina

2012-01-26 10:59

matyt, LZS remiasi "Vilniaus energijos" praktika. Neislaikysite nariu gerbiamieji, issilakstys. Visu pirma, kaip teisingai sako kolega, niekas nepaaiskinta, antra - LZS nesuteikia jokios paramos, todel mokestis yra uz "ora", juolab taip nepagristai padidintas. As asmeniskai tokio mokescio nemokesiu, ypac kai tik arogantiskai pareiksta "padidinome". Kaip kiti - tegul sprendzia patys.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Vytautas

2012-01-26 09:52

Neužtenka paskelbti vien tokią šokiruojančią informaciją, bet ir paaiškinti konkrečiau. Kodėl taip staiga ir tiek daug išaugo nario mokestis? Atlyginimai juk nedidėja, o kainos kiekviename žingsnyje auga kaip ant mielių? Kur yra naudojami nario mokesčio pinigai? Ar yra galimybė gauti kokią nors materialinę paramą iš LŽS, pav.susirgus, netekus darbo? Aš sąžiningai moku nario mokestį gal jau 20 metų, bet būdamas LŽS nariu neturiu jokios naudos- nei moralinės, nei materialinės. O kas tie "senjorai"?Kokio amžiaus sulaukus gali vadintis senjoru, ar reikia įstoti į LŽS Senjorų klubą? Reikėtų viską detaliau ir konkrečiau paaiškinti. Manau, kad daugelis LŽS narių tokio didelio nario mokesčio nepajėgs sumokėti. Nejaugi JUms nežinoma, kaip gyvena, vos pragyvena žurnalistai, kokie vargani jų atlyginimai?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media