2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Skelbimai

*print*

Archyvas :: Kviečiame registruotis į 9-ąją Dizaino savaitę

2014-01-14
 
 

Asociacija "Lietuvos dizaino forumas" praėjus didžiosioms metų šventėms nori priminti, jog dalyvių bei partnerių registracija gegužės mėnesį vyksiančiai dizaino ir inovacijų šventei "Dizaino savaitė 2014" jau prasidėjo.

2014 metų gegužės 5 -11 dienomis penkiuose Lietuvos miestuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ,Telšiuose ir Šiauliuose vyks tradicinė 9-oji „Dizaino savaitė". Šios dizaino savaitės pagrindinė tema „dizainas=inovacijos" skirta atskleisti dizaino proceso ir rezultato svarbą inovatyvių produktų kūrime. Dizainas tai, visų pirma, vartotojų poreikių tyrimas, šių poreikių patenkinimo būdų paieška ir tik vėliau įgyvendinimo priemonių ar technologijų pasirinkimas, kuris leidžia idėjai virsti realybe - produktu. Renginių metu sieksime pabrėžti tikrąją dizaino vertę - įžvalgių sprendimų, originalių idėjų ir preciziško, profesionalaus atlikimo sintezę.

Kviečiame visus suinteresuotus pristatyti savo naujausius kūrinius, koncepcijas ir produktus organizuojant renginius, seminarus, paskaitas, parodas, įrengiant temines ekspozicijas Dizaino savaitės metu. Sinergija, kurią sukuria visi renginiai ir bendra reklaminė kampanija, suteikia galimybę pristatyti naujausius ir įdomiausius gaminius. Tai leidžia tikėtis koncentruoto susidomėjimo būtent šiais gaminiais, taip pat kuria Jūsų, kaip inovatyvios įmonės, įvaizdį.

 

Daugiau informacijos apie Dizaino savaitę 2014 žiūrėkite:

www.dizainoforumas.lt

www.dizainosavaite.lt

 

 

 

Kontaktams:

Kamilė Klevinskaitė

Lietuvos dizaino forumo

Atsakingoji sekretorė

370 662 36137

el.p. info@dizainoforumas.lt.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-01-14 12:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media