2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sukaktys, jubiliejai

*print*

Archyvas :: „Aviacijos pasaulis“ pažymi 20 metų sukaktį

2022-04-12
 
Balandžio 12 dieną „Aviacijos pasaulis" pažymi 20 metų sukaktį. Po 18 metų popierinio leidinio leidybos, prieš porą metų buvo nutarta persikelti į virtualią erdvę.
2021 metais pasikeitė žiniasklaidos priemonės valdytojai ir padidėjo leidėjų komanda. Redakcinę kolegiją sudaro 5 žmonės, tarp jų ir „Aviacijos pasaulio" įkūrėja Vilma Jankienė, tapusi naujai įkurtos viešosios įstaigos „Baltijos aviacijos žinios" direktore ir redaktore.
„Interneto svetainė „Aviacijos pasaulis" dar nepasiekė savo tikslų, mes esame labiau starto pozicijose, dar tik kuriame veiklos modulį. Reikia daugiau laiko ir aviacijos sektoriaus atsigavimo po įvairių turbulencijų, kurias patyrėme ir mes, leidėjai, ir vis randasi nauji iššūkiai", - sakė redaktorė V. Jankienė. - Aviacinės tradicijos Lietuvoje leidžia manyti, kad profesionali aviacinių žinių svetainė gali gyvuoti ir didinti visuomenės informuotumą šioje srityje. Tačiau neabejotinai tai priklausys ir nuo aviacijos sektoriaus plačiąja prasme palaikymo, nes, pavyzdžiui paramos aviacinio turinio kūrimui šiemet mums neskyrė Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas. Kviečiame visus geranoriškai palaikyti ir prisidėti prie kokybiško turinio gimimo per Contribee paramos platformą."

Daugiau informacijos:
Vilma Jankienė
Direktorė/redaktorė
VŠĮ Baltijos aviacijos žinios
Būstinė - Kašubų g. 2, Vilnius LT-11330
Tel. +370 616 19201
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-04-12 16:44
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media