2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Ketvirtasis „Auksinio proto“ sezonas startuoja galingai – laimėtojas keliaus po septynis naujuosius pasaulio stebuklus!

2017-09-01
 
Andrius Tapinas ir Arūnas Valinskas

Andrius Tapinas ir Arūnas Valinskas

 

„Laukia fantastiškas sezonas. Jei pirmieji sezonai buvo nerealūs, tai ketvirtasis bus maždaug toks, kaip visus tris kartu sudėjus. Vienas svarbiausių dalykų, kuriuo džiaugiamės, kad su Andriumi Tapinu sukūrėme tobulą žaidimą, tad net nėra kaip jo tobulinti",   ̶   sako populiariausio visų laikų LRT TELEVIZIJOS intelektinio žaidimo „Auksinis protas" vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas.

Didžioji naujiena - pagrindinis prizas, laukiantis geriausio iš geriausių šio sezono žaidėjo. Laidos vedėjai išsprendė galvosūkį ir šįkart kelionės maršrutą parinko iš anksto. Pirmojo sezono nugalėtojas keliavo aplink pasaulį, antrojo čempionas aplankė septynias Europos valstybes, o geriausioji trečiojo sezono žaidėja aplankė savo svajonių šalį Ispaniją.

Naujasis „Auksinio proto" čempionas, kuris paaiškės pavasarį, keliaus ir savo akimis pamatys septynis naujuosius pasaulio stebuklus: Didžiąją kinų sieną, Tadžmahalą Indijoje, Koliziejų Italijoje, Petros miestą Jordanijoje, Kristaus statulą Brazilijoje, inkų miestą Maču Pikču Peru ir didžiąją majų piramidę Meksikoje.

„Keturi žemynai ir septyni stebuklai. Reikia tik vieno dalyko - pačiam tą stebuklą susikurti ir tapti mūsų ketvirtojo sezono nugalėtoju",   ̶  kuo baigsis sezono intriga, laukia abu žaidimo vedėjai.

Jau pirmasis naujojo sezono žaidimas, kurį LRT TELEVIZIJOS žiūrovai išvys šįvakar įprastu metu,  21.30 val., žada nemažai intrigos. Laukia tikras intelektinių viktorinų čempionų vakaras. Žinias ir sėkmę dar kartą išbandys trys „Auksinio proto" ir kiekvieną darbo dieną LRT transliuojamo žaidimo „Kas ir kodėl?" sezonų nugalėtojai. Bus tikrai atkakli ir azartiška kova, nenuvilsianti nė vieno intelektinių žaidimų mėgėjo.

 

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-09-01 13:12
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media