2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Labame ryte“ nauja vedėja - Jovita Vitkauskė

2018-07-25
 
Jovita Vitkauskė

Jovita Vitkauskė

 

 

LRT laidai „Labas rytas, Lietuva" vasara - ne atostogų, o pokyčių metas. Nuo rytojaus, ketvirtadienio, populiariausia ryto informacinė laida turės dar vieną vedėją. Be Eglės Daugėlaitės ir Igno Krupavičiaus, žiūrovus LRT eteryje žadins ir Jovita Vitkauskė.

 „Labo ryto" žiūrovams Jovita pažįstama kaip Sukackaitė. Neseniai žurnalistė ištekėjo už kolegos, taip pat LRT žurnalisto Giedriaus Vitkausko, ir pasirinko Vitkauskės pavardę.

 Kaip ir iki šiol, „Labame ryte" ji toliau rengs ir pristatys žinias bei žiniasklaidos apžvalgą. Jovita Vitkauskė jau yra išbandžiusi ir solidžiausios naujienų laidos - „Panoramos" - vedėjos kėdę, kai teko pavaduoti atostogaujančius kolegas. Prieš kelerius metus J. Vitkauskė vedė LRT sezono atidarymo koncertą Valdovų rūmuose.

 „Dar būdama žurnalistikos studentė, išgirdau kvietimą kaip žiūrovė dalyvauti „Labo ryto" 23-ajame gimtadienyje. Tuomet laidą vedė Guoda Pečiulytė ir Ignas Krupavičius. Jis manęs paklausė, ko man trūksta laidoje. Atsakiau, kad horoskopų. Ignas nesutriko - išbėgo, atsinešė laikraštį ir perskaitė mano horoskopą! O mintyse pasvajojau, kad pati norėčiau būti tokia drąsi, improvizuoti nebijanti vedėja - ir būtent „Labame ryte", - juokiasi Jovita, LRT TV naujienų tarnyboje dirbanti jau šeštus metus.

 „Su Jovita dirbame jau seniai ir iš arti matau jos vis tvirtesnius žingsnius svajonių link, - sako Eglė Daugėlaitė. - Atsimenu, kai pasiūliau prisidėti prie Karališkųjų vestuvių transliacijos, maloniai nustebino, kaip skrupulingai ir atsakingai Jovita rinko medžiagą ir domėjosi viskuo, ką būtų galima pranešti Lietuvos žiūrovams. Precizika ir maksimalizmas - tai Jovitos savybės. Labai tikiuosi, kad Jovita ras kelią (o gal jau rado?) ir į „Labo ryto" žiūrovų širdis. O kad susitvarkys su dirigavimu ne tik žinių ar spaudos, bet ir visos laidos eigai, net neabejoju. Na o žiūrovai, tikiuosi, greitai pripras prie mūsų 30-metės laidos nedidelių pokyčių."

 

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt

www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-07-25 12:46
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media