2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Lietuvos balso“ reporterio atrankos finale – trys žinomi šou pasaulio veidai

2018-03-26
 
Po trečios „Lietuvos balso" dvikovos dėl vietos didžiajame reporterių finale pagaliau paaiškėjo trys finalininkai, kurie balandžio 2 dieną, tiesiogiai per LNK transliuojamame Monikos Marijos šventiniame koncerte iš Klaipėdos „Švyturio" arenos, kovos dėl „Lietuvos Balso" šeštojo sezono reporterio vietos. 
Paskutinėje kovoje susikovusios socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė bei aktorė ir atlikėja Kristina Radžiukynaitė, po vakar vykusių tiesioginių transliacijų iš Monikos Marijos turo koncerto Kėdainiuose, surinkusios po lygiai balsų iš žiūrovų ir komisijos, prodiuserių sprendimu, į finalą keliauja abi.
Žinomos merginos dėl darbo kokybiškiausiame šalies projekte susikaus su pramogų pasaulyje puikiai žinomu Ignu Leliu.
Kartu su Monika Šalčiūte į finalą patekusi Kristina Radžiukynaitė sako, jog džiaugiasi sulaukusi tiek žiūrovų palaikymo, tačiau patikina, kad finale kovoti prieš šimtus tūkstančių sekėjų turinčius konkurentus bus tikrai nelengva.
„Nuo vaikystės norėjau būti aktorė ir dainininkė. Ir kuomet sunkiai, kruvinu darbu dvidešimt metų sieki savo didžiausios svajonės, sunkiausia yra susitaikyti su faktu, jog ne visada tavo darbas bus įvertintas, todėl galvojau, jog bus daug sunkiau kovoti su keliais šimtais tūkstančių varžovės sekėjų. Bet rezultatas taip maloniai nustebino! Aš negaliu patikėti, kad atsirado tiek gerų žmonių, kurie mane palaikė. O „followerių" pas mane vargani keli tūkstančiai, tad lengva nebus kovoti su dvejomis socialinių tinklų žvaigždutėmis. Bet giliai širdyje tikiu, jog čia mano ir žiūriu į tai pozityviai", - patikina Kristina.
Monika Šalčiūtė sako konkurencijos nebijanti ir mano, jog svarbiausia, kad šią vietą užimtų jos vertas žmogus.
„Balso" reporteris be abejonės turi būti komunikabilus ir tvirtas, tačiau savo charizma neužgniaužti aplinkos ir dalyvių. Gebantis pritraukti ir užimti publiką, mokėti ją valdyti. Žinoti, kaip išsisukti iš įvairiapusiškų situacijų, gal net ne visada malonių", - reikiamas savybes šiam darbui vardina Monika.
Jau balandžio 2 dieną Ignas Lelys, Monika Šalčiūtė ir Kristina Radžiukynaitė tiesioginiame LNK eteryje bei „Lietuvos balso" „Facebook" paskyroje bandys pelnyti žiūrovų balsus. Galutinį sprendimą finale lems ir ekspertų vertinimas, kurį savo srities profesionalai pateiks dar iki didžiojo finalo.
„Bus trys ekspertiniai įvertinimai, kuriuos dar iki transliacijos pradžios, remiantis peržiūrėta reporterių darbų medžiaga, pateiks ekspertai, kuriuos deleguos LNK televizija, „The Voice of..." formato kūrėjai iš Olandijos ir formato prodiuseriai ELITAZ", - sako „Lietuvos balso" prodiuseris Gediminas Jaunius, patikindamas, kad siekiant objektyvaus komisijos sprendimo, ekspertų vertinimai bus žinomi dar iki žiūrovų balsavimo pradžios, tad visuotinas balsavimas ekspertų nuomonei įtakos neturės. 
Kas taps naujuoju šeštojo projekto sezono reporteriu savo balsais išrinkti bus galima jau balandžio 2 dieną, Monikos Marijos šventinio koncerto iš Klaipėdos „Švyturio" arenos metu, kurį tiesiogiai bus galima stebėti per LNK.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-26 11:41
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media