2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LRT Opus terasos pradeda sezoną Vilniuje ir Palangoje

2017-06-21
 
Organizatorių nuotrauka

Organizatorių nuotrauka

 

Į Vilniaus menų fabriką „Loftas" po metų pertraukos sugrįžo „LRT Opus terasa". Visą vasarą kiekvieną pirmadienį erdvioje „Lofto" lauko terasoje vyks įdomiausių lietuviškų grupių koncertai, o jų maratoną atidaro grupė „Garbanotas bosistas". Atidarymo renginį ves LRT Opus radijo stoties vadovas Darius Užkuraitis.

„LRT Opus terasa" kviečia vilniečius ir miesto svečius į urbanistinį Naujamiesčio rajoną. Vos vieno kilometro atstumu iki senamiesčio ir Vilniaus traukinių bei autobusų stočių įsikūrusi terasa vasaros metu atgyja ir sužaliuoja. Jau ne pirmus metus „Lofto" šeimininkai, vadovaudamiesi Vakarų šalyse klestinčia „urban farming" - sodininkystės mieste - idėja, buvusiai fabrikų teritorijai suteikia naujų, vasariškai gaivių ir žaismingų spalvų.

Geros muzikos gerbėjams, šeimoms, vaikams ir gyvūnams draugiškoje terasoje svečių lauks ne tik populiariausių Lietuvos grupių koncertai (nuo atidarymo grupės „Garbanotas Bosistas" iki grupių „Baltasis kiras", „Ministry of Echology", „Saulės kliošas" ir kitų), bet ir laisvalaikio pramogos visai šeimai - nuo vietoje gaminamo maisto iki atnaujintos vaikų žaidimų aikštelės.

„LRT Opus terasa" kiekvieną vasaros pirmadienį duris atvers nuo 19 val. Ją vilniečiai ir miesto svečiai ras menų fabriko „Loftas" kieme, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.

Birželio 22 d., ketvirtadienį, dar viena „LRT Opus Terasa" atidaroma Palangoje, I love Palanga pievelėje (Vytauto g. 39 A). Čia kaip ir kasmet veiks kūrybinės dirbtuvės, bus organizuojami muzikiniai susitikimai, nuo birželio 26 d. vyks tiesioginės LRT Opus laidų transliacijos su Richardu Jonaičiu bei Skaiste Anusevičiūte.

Virginija Bunevičiūtė

Atstovė ryšiams su visuomene

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-06-21 11:02
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media