2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Netrukus startuos kasmetinis gerumo ir vilties projektas – „Išsipildymo akcija“

2018-10-17
 
Didžiausias šalyje socialinis projektas „Išsipildymo akcija" jau šešioliktus metus iš eilės išties pagalbos ranką tiems, kam jos labiausiai reikia - sergantiems Lietuvos vaikams - būtent tiems, kuriems medikai jau nesuteikia daug vilčių pasveikti ar net išgyventi. Akcijos organizatoriai TV3 televizija ir SEB bankas kviečia žmones nebūti abejingais ir pranešti apie vaikus, kuriems itin reikalingas gydymas, medicininė įranga ar kitokia, sveikatos būklę galinti pagerinti, pagalba. 

„Kasmet akcijos metu padedame vaikams, kurie serga itin sunkiomis, retomis ligomis, kuriems ši akcija dažnai būna paskutinė viltis išgelbėti gyvybę, gauti reikalingą gydymą ar priemones, kurios palengvintų jų kasdienybę. Nors prie projekto dirba daugybė atsidavusių žmonių, bet tikrai gali būti, kad į jų akiratį nepakliūva tie, kuriems pagalbos ypač reikia. Todėl raginame Lietuvos žmones apsidairyti aplinkui - gal kaimynai, pažįstami ar bendradarbiai augina vaikutį, kuriam reikalingas gydymas. Šeimos, besirūpinančios ligoniukais, ne visada išdrįsta kreiptis pagalbos, ar paskendusios kasdieniuose rūpesčiuose tiesiog nepastebi šios informacijos. Pranešdami apie tuos, kam reikalinga pagalba - jūs jau padėsite", - kvietė Laura Blaževičiūtė, TV3 generalinė direktorė.

Taigi, jei žinote vaikų, kurie labai sunkiai serga ir kurių gydymui nepakanka valstybės skiriamų lėšų, praneškite apie juos projekto organizatoriams užpildydami trumpą klausimyną akcijos tinklapyje: http://issipildymoakcija.tv3.lt/siusk-ligoniuko-istorija/ iki spalio 31 d.

Gustas, Lukas, Nojus, Vakaris, Vakarė, Lukrecija, Adelė, Erikas, Tomašas, Meda, Zoe, Rusnė, Ramunė, Kotryna, Uršulė, Vėjas, Gabrielė, Kajus, Milana, Matas, Mantas, Adelina, Deividas - visiems šiems vaikams buvo padėta pernai vykusios akcijos metu. Iš viso per penkiolika „Išsipildymo akcijos" metų pagalba suteikta net 160-iai itin sunkių ligoniukų - kai kurie jų net buvo išplėšti iš mirties gniaužtų.

TV3 televizijos ir SEB banko organizuojamas paramos projektas „Išsipildymo akcija" sėkmingai gyvuoja jau nuo 2003 metų. Jau daugiau nei penkiolika metų gyvuojanti tradicija kasmet ištiesia ranką tiems, kuriems mūsų pagalbos reikia labiausiai. Per akcijos gyvavimo metus geros valios žmonės paaukojo daugiau nei 8 milijonus eurų. Už suaukotas lėšas vaikų globos namų auklėtiniai ir likimo nuskriausti vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams nupirkti vaistai, atliktos operacijos, nupirkta medicininė įranga, pagerinta buitis ir suteikta papildoma reabilitacija. „Išsipildymo akcija" pavirto reiškiniu, kuris tapo žinomas ir mylimas daugelio Lietuvos žmonių - ji tapo mūsų visų. Kasmet visuomenė buriama bendriems tikslams, bendrai misijai - padėti Lietuvos vaikams.

 


Išsamesnės informacijos prašome kreiptis:
Asta Brazaitienė
TV3 komunikacijos vadovė
Mob. tel.: +370 673 19893
El. paštas: asta.brazaitiene@tv3.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-10-17 16:06
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media