2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Grupė Twosome pristato naują Eurovizinę dainą

2020-01-08
 
Paulius Šinkūnas 
 
Specialiai Eurovizijai susibūręs vokalinis, instrumentinis ir šokio ansamblis „Twosome" pristato naują dainą, su kuria, šiais metais bandys pasiekti Eurovizijos „Džomolungmos" aukštumas.
Po sėkmingo kelio LRT projekte „Šok Su Žvaigžde" Paulius Šinkūnas, kartu su bendražygiais Justinu Stanislovaičiu ir Zigmantu Baranausku, paskutinį kartą, mėgins jėgas ir žengs į Eurovizijos sceną. „Trečias kartas nemeluoja, o ketvirto nebus. Šiais metais dalyvaujame, nes jaučiame, kad sukūrėme gerą dainą, kuri pakels nuo kėdžių net žiūrovus namuose. Manau, vienas svarbiausiu dalykų dainoje, yra sukelti emocijas, o mūsų daina, yra pripildytą būtent teigiamų emocijų." - besišypsodamas teigia Paulius.
„Daina smagi, kviečianti šokti ir kartu skanduoti. Taip pat, daina turėtu nepalikti abejingų tų, kurių antroji religija yra populiariausias Lietuvos sportas, krepšinis." - teigia Justinas Stanislovaitis
„Esu paruošęs staigmeną." - įtariai šypsodamasis sakė Zigmantas.
Grupė Twosome pradėjo savo kelią 2018 Eurovizijoje ir, kaip teigia grupės nariai, šie metai parodys ar grupė tęs savo egzistavimą.
„Svarbiausia, kad mūsų pasirodymas suteiktų žmonėms džiaugsmo." - teigia grupės nariai.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-01-31 15:51
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media