2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LRT komandą papildo muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys

2019-03-18
 
Ramūnas Zilnys. E. Genio nuotr.

Ramūnas Zilnys. E. Genio nuotr.

LRT grupės populiariosios muzikos vairas nuo šiandien - žinomo muzikos apžvalgininko Ramūno Zilnio rankose. Nuo kovo 18 dienos jis pradeda dirbti LRT popmuzikos vyriausiuoju redaktoriumi, koordinuosiančiu visą su šia sritimi susijusį visuomeninio transliuotojo turinį.
„LRT popmuzikos politika pribrendo pokyčiams: svarbu kuo plačiau atspindėti naujausias tendencijas, transliuoti ir įamžinti tai, kas yra geriausio ir kokybiškiausio Lietuvos muzikiniame pasaulyje. Ne paslaptis, kad Ramūnas - bene autoritetingiausias Lietuvoje popmuzikos žinovas, kurio nuomonė svarbi ir kūrėjams, atlikėjams, ir auditorijai. Taip pat - ir tiesioginių transliacijų vilkas, gerai išmanantis televizijos ir radijo specifiką. Ramūnas gyvena muzika, ją akylai seka ir turi plačiausią vaizdą. Būtent tokio žmogaus, manau, ir reikia LRT pokyčiams muzikos politikos srityje", - sako LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.
„Džiaugiuosi prisijungdamas prie ambicingos visuomeninio transliuotojo komandos ir nekantrauju pritaikyti per daug metų muzikiniame pasaulyje sukauptą patirtį. Tai - labai malonus iššūkis", - sako naujasis LRT popmuzikos vyriausiasis redaktorius.
Ramūnas Zilnys LRT auditorijai puikiai pažįstamas iš „Eurovizijos" nacionalinių atrankų, kur jis vadovavo ekspertų komisijai, neseniai startavusio žvaigždžių duetų projekto „Dvi kartos", kur jis - taip pat komisijos narys, bei LRT OPUS jo vedamos laidos „Vardai ir garsai".
Jį ir toliau matysime ir girdėsime ne tik šiose, bet ir kitose LRT muzikos laidose. Žurnalistas rengs publikacijas ir interviu naujienų portalui LRT.LT, ves tiesiogines transliacijas portale ir socialiniuose tinkluose, bus atsakingas už LRT radijo stočių grojaraščius, vaizdo klipus.
LRT grupės populiariosios muzikos koordinatorius taip pat rūpinsis LRT kontaktų palaikymu su Lietuvos ir užsienio muzikos industrija.
R. Zilnys iki praėjusios savaitės 20 metų dirbo „Lietuvos ryto" grupėje.
Virginija Bunevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
S. Konarskio g. 49,
LT-03123 Vilnius
Tel. +3705 236 3240
Mob. +370 686 91963
Faks. +370 5 2363208
lrt@lrt.lt www.lrt.lt
...
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-03-20 09:32
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media