2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Lietuvos balso“ nokautai: pikantiškai nuskambėjęs „Pienių vynas“ ir I. Valinskienės bučiniai ją viliojusiam dalyviui

2013-11-24
 
Monika Linkytė. LNK nuotrauka

Monika Linkytė. LNK nuotrauka

 

Indrė Viržintė,

muzikinio projekto „Lietuvos balsas" atstovė spaudai

Šeštadienį LNK eteryje startavo naujas ir labai intriguojantis „Lietuvos balso" etapas - nokautai. Į trijules mokytojų suskirstyti dalyviai stojo į kovą dėl išlikimo, po kurios vienas iš trijų dainininkų turėjo palikti šou. O laimingieji džiaugėsi gavę bilietą tiesiai į finalines „Lietuvos balso kovas". Šįkart žiūrovai išgirdo Ingos ir Arūno Valinskų ir Donato Montvydo mokinių balsus. 

I kova: Pirmosios į nokautų sceną lipo Valinskų mokinės Jekaterina Pranevič, Indrė Launikonytė ir Kamilė Kielaitė. Indrė kovai pasirinko Jessie J dainą „Price Tag", Jekaterina - Violetos Tarasovienės „Man reikia tavęs", o Kamilė - tos pačios lietuvių atlikėjos dainą „Pas tave einu". „Galvoju, ar Lietuva pasiruošusi tokiai charizmai ir energijos antplūdžiui, kurį turi Jekaterina", - po merginų pasirodymo stebėjosi Merūnas Vitulskis. A. Valinskas rėžė dar aštriau, J. Pranevič pavadindamas moteriškos lyties Batmanu, skvarbiu žvilgsniu tiriančiu visus salėje sėdinčius vyrus. Jekaterina pelnė bilietą į finalą. Drauge su ja pergale džiaugėsi ir Indrė.

II kova: D. Montvydo mokiniai: Benas Muraška su Manto Jankavičiaus „Čiuožki", Auksė Urbonavičiūtė su balade „Saulė" ir Monika Linkytė su Celine Dion daina „Power Of Love". Benas savo pasirodymu taip sužavėjo I. Valinskienę, kad ji net pribėgo jaunąjį dainininką pabučiuoti. „Tu esi tas žmogus, kuris garsins mūsų šalį", - drauge su kelialapiu į finalą D. Montvydo komplimentą pelnė Monika. Kitas žmogus, kuris iš nokautų išėjo su pergale rankoje, buvo Auksė.

III kova: Donato mokinės - Rūta Švipaitė su „Sweet Dreams", Raimonda Vaičiūtė ir „Mercy", Gintė Sičiūnaitė ir „Myliu". Gintei šis vakaras tapo tikru išbandymu - prieš filmavimą dainininkė dalyvavo močiutės laidotuvėse ir rimtai svarstė galimybę nepasirodyti scenoje. Tačiau sukaupusi visą drąsą ji ne tik dainavo žiūrovams, bet ir padarė tai puikiai. Ji tapo pirmaja finalininke. „Tu esi lanksti, tu esi žavi. Tu gundai", - atvirai Raimondai prisipažino Donatas, taip pat išsiuntęs dainininkę į finalą.

IV kova: Valinskų mokiniai: Paulius Bagdanavičius su Rolando Janavičiaus „O, meile, padėk", Vainora ir Valdas Lackai ir jų daina „Saulės pėdomis", Gintarė Korsakaitė su Alvydo Lukoševičiaus - Obuolio daina „Tamsus langas". Už jaudulį ir paslėptas akis I. Valinskienė pažadėjo gerokai pakedenti Pauliaus sėdimąją, bet tik po to, kai jis nukeliaus į didžiuosius finalus. Drauge su juo laimingąjį bilietą pelnė ir Gintarė.

V kova: Roberto Meloni ir pusiau itališkai - pusiau lietuviškai sudainuota legendinė „Caruso" arba „Kol tu šalia buvai", Lina Žilinskaitė ir viliokliškasis „Kiss", Raminta Blažytė ir legendinė daina „Noriu vėl tave mylėti". „Kai italas uždainuoja lietuviškai, atrodo, kad jis dainuoja tau", - susižavėjimo Roberto pasirodymu neslėpė Katažina Nemycko. Drauge su Roberto į finalines kovas Valinskai delegavo ir oro bučinius siuntusią Liną.

VI kova: D. Montvydo trijulė: Ištvanas Kvikas ir „Pienių vynas", kuris, beje, romo lūpose suskambo visiškai naujai, Laura Rakauskaitė ir „I Wanna Dance With Somebody", Milita Daikerytė ir „I‘m Outta Love". Kaip turinčią didžiausią perspektyvą, pirmąją į finalą Donatas delegavo Militą. Pikantiškai „Pienių vyną" sudainavęs Ištvanas taip pat iškeliavo ruoštis lemiamam „Lietuvos balso" etapui. 

 

Daugiau informacijos:

El. Paštas: indre.virzinte@elitaz.lt, tel.: 8687 51471

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-24 09:49
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media