2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Kristina Brazauskienė nušvilpė Liną Samėną

2013-11-01
 
Kristina Brazauskienė

Kristina Brazauskienė

 

Gediminas Malaškevičius 

LNK atstovas spaudai


 

Didžiausiame LNK kulinariniame šou „Skonis" aistros kaista greičiau nei orkaitėje su grilio režimu. Keturi „Skonio" teisėjai - Romas Zakarevičius, Agnė Jagelavičiūtė, Liutauras Čeprackas ir Kristina Brazauskienė su savo komandomis šį sekmadienį 19.30 val. susikaus komandinėje rungtyje.

Teisėjai pirmą kartą pakils nuo savo stalo ir kartu su savo komandų nariais užsidarys virtuvėse, kad pagamintų geriausią sumuštinį, nes „Sumuštinis" bus ta tema, kuria varžysis „Skonio" dalyviai. Komandų pagamintus sumuštinius vertins nepriklausomas ekspertas. Šįsyk tai bus žinomas virtuvės šefas, laidų vedėjas, knygų autorius Linas Samėnas.

Paragavęs visų komandų sumuštinių, Linas Samėnas daugiausia kritikos negailėjo Kristinos Brazauskienės komandos sumuštiniui. „Nežinau, kam gali būti skanu aliejuje iškepta bulka su vidutiniška silke ir ant viršaus uždėtu poru", - Linas Samėnas taip komentavo konkursinį patiekalą ir atkreipė dėmesį, kad vertino patiekalą aklai, nežinodamas, kas jį gamino.

„Aš protestuoju, ir tuoj švilpsiu", - griežtai prieštaravo Brazauskienė tokiam Lino Samėno vertinimui ir netruko įgyvendinti savo grasinimą.

„Aš ją pačią galiu nušvilpti dėl tokio sumuštinio, kuriame nei skonio, nei išvaizdos", - atkirto Linas Samėnas, pažymėjęs, kad jam nepatiko nė vienas iš keturių sumuštinių, nes kiekvieną jų buvo galima padaryti geriau.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-01 09:47
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Marius

2013-11-01 09:58

O kur pas Brazauskienę švilpukas?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media