2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Pirmoji „Pašėlusių močiučių“ misija – rasti merginą 130 kg sveriančiam vyrui

2013-11-05
 
Kardas iš laidos. LNK nuotrauka

Kardas iš laidos. LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Lapkričio 5 dieną  LNK eteryje - naujo, pagal Izraelio TV formatą kuriamo šou „Pašėlusios močiutės" premjera: trys LNK močiutės jau įvykdė pirmąją gelbėjimo operaciją. Į močiutes vilnietis Žygimantas kreipėsi su jam pačiam tiesiog neįveikiama problema: „Kaip 130 kg sveriančiam ir savimi nepasitikinčiam vaikinui susirasti antrąją pusę?". Kristina Kazlauskaitė, Aurelija Grabštienė ir Joana Bartaškienė čiupo problemą už ragų ir... rado dar daugiau problemų.

Klausantis 21-erių metų Žygimanto istorijos iš graudulio suspaudžia gerklę. „Niekada gyvenime neturėjau merginos. Kartais dėl to net verkiu. Skausmą ilgai laikau užspaudęs, o kai pratrūkstu, tai pratrūkstu", - prisipažino elektriku dirbantis vaikinas.

Vos tik grįžęs iš darbo, Žygimantas įsijungia kompiuterį. Šitaip ir praeina visas jauno vyro laisvalaikis. Jis neturi ne tik merginos. Nėra nei vieno draugo, kuriam prislėgtas, savyje užsidaręs laidos herojus galėtų išpasakoti savo problemas. Ilgai svarstęs, Žygimantas rado planą „B": nėra draugų - yra „Pašėlusios močiutės"!

Su Kristina, Joana ir Aurelija laidos herojus praleido visą dieną. Iš pradžių močiutės atliko tyrimą, o paskui žarstė patarimus. Kai kurie vaikino kompleksai močiutes tiesiog pribloškė.

„Kai kurios Žygimanto liūdesio priežastys - itin keistos. Pavyzdžiui, jis niekada nenešioja šortų, nes mano, kad jo kojos pernelyg plaukuotos. Kokia nesąmonė, plaukuotumas - tai vyriškumo įrodymas", - stebėjosi Joana.

„Pašėlusios močiutės" gilinosi į sritis, kurias pačios geriausiai išmano. Joana - į išvaizdą, Kristina - į vidinį pasaulį, o Aurelija - į šeimos problemas. Galiausiai herojus gavo staigmeną, kurios sakė nepamiršiąs niekada gyvenime. Kas tai buvo - paaiškės jau antradienį 20.20 val. premjerinėje laidoje „Pašėlusios močiutės" per LNK.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-05 09:20
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Gediminas

2013-11-08 10:59

Jau ir močiutės PAŠĖLO. O kas toliau?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media