2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Renata Mikailionytė nupūtė dulkes nuo eterio legendos

2013-10-07
 
 

Eglė Šliževičiūtė,

"Lietuvos ryto" televizijos atstovė spaudai

Spalio 7-ąją, penktąjį jubiliejų švenčianti "Lietuvos ryto" televizija pradėjo naują, kitokį ir kokybišką sezoną. Eteryje - net aštuonios premjeros, daugiau nei 30 informacinių laidų, daugybė naujų serialų, tarp jų - šį vakarą 19.50 val. startuojanti vokiečių veiksmo juosta "Kobra 12". Įsijungę šį kanalą 22.00 val. eteryje išvys dar vieną premjerą - Kristupo Krivicko dokumentinio laidų ciklo "Nusikaltimas ir bausmė" pirmąją dalį. Šiandien "Lietuvos ryto" televizijos eteryje naujai sužibės ir Renatos Mikailionytės žvaigždė.

Žinoma moteris ir gyvenimo būdo laidos "Viskas bus gerai" vedėja pakeitė legendinius diktorius - Laimą Kybartienę, Gražiną Bigelytę, Juozą Baranauską, Henriką Paulauską, Reginą Jokubauskaitę, Saulę Gedrimaitę. "Lietuvos ryto" televizijos eteryje Renata skaitys anonsų pranešimus, kurių stilistika ne vienam žiūrovui primins prieš 20 metų matytus TV diktorius.

"Lietuvos ryto" televizija į eterį grąžina anonsų pranešimus, kuriuose vakaro programą pristato R. Mikailionytė. Paskutinį kartą taip besikreipiančią į žiūrovus prieš du dešimtmečius matėme L. Kybartienę. Pasitikdami penktąjį, jubiliejinį, televizijos sezoną, kūrybiškai pažvelgėme ne tik į programų tinklelį, tačiau ir informacinį eterio turinį. Nuo šiol, žiūrėdami kokybiškiausią programą, žiūrovai bus linksmai informuojami, kokios laidos jų laukia netrukus", - pasakoja "Lietuvos ryto" televizijos kūrybos direktorė Jolita Seredaitė.

Ji užsimena, kad jubiliejiniame televizijos sezone netrūks ir daugiau naujienų - eteryje šiandien startavo projektas, skatinantis atsigręžti į lietuvių kalbos puoselėjimą ir tautosakos išsaugojimą. Televizijos komanda lankėsi įvairiuose šalies regionuose, kuriuose filmavo išskirtinius krašto gyventojus. Autentiškas tradicijas puoselėjantys tautiečiai unikalia tarme prabils "Lietuvos ryto" televizijos eteryje. Kūrybinė komanda dar žada aplankyti įdomiausius kraštiečius - visi norintys gali registruotis el. pašto adresu tv@lrytas.lt.

Paklausta, kaip jaučiasi nupūtusi dulkes nuo eteryje pamirštų anonsų pranešimų, R. Mikailionytė prisipažino džiūgaujanti, kad į eterį grįžta retro stilius. "Tikiuosi, kad tai atrodys linksmai ir skoningai. Man patinka, kad šiais didelio tempo, galybės komunikacijų ir virtualios erdvės laikais eteryje atsiras old school'o lašas. Tai atsigręžimas į tradicijas, visuomet įdomu sena atrasti naujom spalvom", - susižavėjimo "Lietuvos ryto" televizijos avantiūra neslepia R. Mikailionytė.

Pasak J. Seredaitės, anonsų pranešėjai eteryje keisis - žiūrovui programą pristatys ne tik linksma, graži ir intelektuali Renata, tačiau ir kiti "Lietuvos ryto" televizijos vedėjai. Anonsų pranešimus skaitys humoreskos "Žinių naujienos" autorius Timūras Augucevičius, laidos "Viskas bus gerai" vedėja Edita Užaitė, premjeros "Kitoks pokalbis" vedlė Aušra Kilkuvienė ir kiti.

"Lietuvos ryto" televizija - kitokia televizija. Naujas, kitokios ir kokybiškos televizijos sezonas jau nuo šiandien, pirmadienio, spalio 7-osios!

 

 

Daugiau informacijos: El. paštas egle.slizeviciute@lrytas.lt, tel. 8 620 57722

 

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-07 16:50
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media