2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Politinių diskusijų laida „LRT forumas“ nuo šiol – Raigardo Musnicko rankose

2018-09-04
 
Raigardas Musnickas. Nuotraukos autorė – Olga Poloma

Raigardas Musnickas. Nuotraukos autorė – Olga Poloma

Jau rugsėjo viduryje atsinaujins politinių diskusijų laida „LRT forumas". Ją vesti patikėta patyrusiam žurnalistui, tiesioginio eterio profesionalui Raigardui Musnickui, po penkiolikos metų sugrįžtančiam į nacionalinio transliuotojo eterį.
„LRT visada pasižymėjo aukštais kokybės standartais. Tai seniausia, giliausias žurnalistikos tradicijas turinti žiniasklaidos grupė. LRT žiūrovas visada buvo reiklus, kritiškas, išsilavinęs ir pilietiškas. Dirbti Lietuvos televizijoje, kuri tuo metu buvo vienintelė elektroninė žiniaskalaidos priemonė pradėjau lygiai prieš trisdešimt metų, dar 1988-aisiais, kai Lietuva tik vadavosi iš sovietinių stereotipų ir brėžė savo nepriklausomybės kelią. Tai buvo mano pirmoji darbovietė, pirmoji mokykla, pirmieji iššūkiai, pirmieji mano žurnalistikos namai, kuriuose praleidau beveik 17 metų, - pasakoja R. Musnickas. - Augo, stiprėjo, keitėsi Lietuva, kartu tobulėjo ir keitėsi LRT. Čia dirbau korespondentu „Panoramoje", čia pradėjau vesti „Labą rytą", čia subrandinau ir užauginau vieną sėkmingiausių savo projektų „Paskutinę kryžkelę". 
Kultinė Raigardo Musnicko ir Ryčio Juozapavičiaus vesta „Paskutinė kryžkelė" net dukart buvo apdovanota kaip geriausia pokalbių laida. R. Musnickas - Sausio 13-osios, V. Kudirkos žurnalistinės premijos laureatas, yra pelnęs LRT Auksinę bitę. Nuo 2005-ųjų R. Musnickas veda laidas „Žinių radijuje".
„Po daugelio metų sugrįžti į Lietuvos televiziją, prisijungti prie daugybės kūrybiškų žmonių, su kuriais pradėjai savo kūrybos ir brendimo kelią, išlaikyti aukštai pakeltą objektyvumo ir tiesos paieškų veliavą, bendrauti su tūkstančiais žingeidžių ir nuolat tobulėjančių žiūrovų visada yra net tik garbė, bet ir didžiulis iššūkis", - sako Raigardas.
Pirmasis „LRT forumas" - jau rugsėjo 17-ą per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt.

.
Virginija Bunevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
S. Konarskio g. 49,
LT-03123 Vilnius
Tel. +3705 236 3240
Mob. +370 686 91963
Faks. +370 5 2363208
lrt@lrt.lt www.lrt.lt
...
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-09-04 13:47
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Juozas Stasinas

2018-09-07 20:04

Džiaugiuosi, kad vėl išvysiu LRT studijoje talentingą,objektyvų žurnalistą. Tai liudijimas, kad geri vėjai padvelkė Lietuvos televizijoje. Sveikinu naująją direktorę.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media