2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų kūryba

*print*

Archyvas :: Knygų mugėje - kolegos Jeronimo Lauciaus knygos „Blagoslovi sebia“ pristatymas. Kviečiame

2020-02-19
 
Litexpo rūmuose vykstančioje Vilniaus knygų mugėje vasario 21 d., penktadienį, 12 val., prie Baltarusijos stendo vyks mūsų kolegos Jeronimo Lauciaus knygos „Blagoslovi sebia" pristatymas. Ją baltarusių ir rusų kalbomis išleido Minsko leidykla „Adukacija i vychavane".Į baltarusių kalbą vertė rašytojas Ales Karliukevič.
Ši Jeronimo Lauciaus knyga yra versta iš lietuvių kalba Vilniuje išėjusios knygos „Vaistažodžiai". Tuos pačius vaistažodžius kolega Jeronimas skelbia ir LŽS svetainėje www.lzs.lt .
"Kviečiu Kolegas atvykti į knygos prezentaciją. Bus miela kartu pabendrauti, pasidalinti mintimis apie kūrybą, - sako rašytojas, žurnalistas, lektorius, leidyklos „Trys žvaigždutės" (www.tryszvaigzdutes.lt) vadovas Jeronimas Laucius. - Ta pačia proga primenu, kad mūsų leidykla „Trys žvaigždutės" leidžia mokinių, įvairių autorių kūrybą visomis kalbomis. Galite apsilankyti ir mūsų Leidykloje, įsigysite knygų, išsileisite savo. Knygų mugėje mūsų leidykla turi savo stendą. Taigi iki mielų susitikimų".
,
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-03-03 12:22
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Linda

2020-03-02 13:58

KAIP IŠSISKOLIAU IŠ ŠIOS DIDŽIOSIOS BENDROVĖS

AR JUMS REIKALINGA PASIŪLYMO PASKOLA, JEI TAI, KAD DAVID WILSONO PASKOLOS BENDROVĖ yra geriausia vieta, kur reikia gauti paskolą, nes reikėjo tam tikro paskolos laikotarpio, nes ji buvo tokia, kokia padėjo mano, kad galite pasiskolinti. UŽ JŪSŲ PASKOLĄ GALITE TURI BŪTI UŽDUOTI VIENUOLE (davidwilsonloancompany4@gmail.com)

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media