2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Už nepakantumą korupcijai įvertinta A.Garnienė susirūpino spaudos kioskų problema

2010-01-20
 
Ričardo Šaknio nuotraukoje: “Kauno dienos” žurnalistė, apskrities skyriaus valdybos narė Aušra Garnienė ne tik  plunksnos brolius sveikino  su Naujaisiais metais, bet ir pati atsiėmė jai skirtas dovanas “Už nepakantumą korupcijai”

Ričardo Šaknio nuotraukoje: “Kauno dienos” žurnalistė, apskrities skyriaus valdybos narė Aušra Garnienė ne tik plunksnos brolius sveikino su Naujaisiais metais, bet ir pati atsiėmė jai skirtas dovanas “Už nepakantumą korupcijai”

Vidas Mačiulis

 
Kai 2009-ųjų pabaigoje LŽS, Nacionalinė žurnalistų kūrėjų asociacija ir Lietuvos specialiųjų tyrimų tarnyba surengtame konkurse “Už nepakantumą korupcijai” šalies spaudos ir interneto portalų kategorijoje nugalėtoja pripažino “Kauno dienos” žurnalistę Aušrą Garnienę, tokiu įvertinimu nesistebėjo nei kolegos, nei skaitytojai. Aušra diplomo ir originalaus prizo nusipelnė ne tik  aktualiomis, aštriomis, bet ir objektyviomis publikacijomis.

 

Lietuvos žurnalistų sąjungos  Kauno apskrities skyriaus valdybos narę pagerbė visi miesto žurnalistai ir palinkėjo, kad neatšiptų jos plunksna! Dabar kiekvieną  naujųjų metų savaitę A.Garnienė “Kauno dienoje” išspausdina ne vieną aktualią publikaciją, kaip antai: “Kempingo milijonų dalybos – saviems?”, “Mokyklų reforma tėvus varo į neviltį”, “Miesto tvarkytojai skundžiasi tyliai”, “S.Vaičikauskas vėl klaidžioja po Vilnių”.

 

Pateikiame Aušros Garnienės publikaciją apie spaudos kioskų problemą laikinojoje sostinėje. Įdomu pažymėti, kad ilgametė, prityrusi “Kauno spaudos” vadovė Elena Bakanauskienė, Vilniaus universitete įgijusi žurnalistės profesiją, jau daugel metų yra LŽS narė.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-01-20 16:03
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media