2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistų senjorų trečiadienis – su A.Zuoku

2009-10-06
 

Kornelija Ežerskytė

 

Kiekvieno mėnesio pirmąjį trečiadienį tradiciškai renkasi LŽS senjorų klubo nariai. Klubiečiai sveikins gražius jubiliejus švenčiančius kolegas ir surengs disputą su svečiu. Šįkart jų laukia susitikimas su politiku ir kolega, taip pat turinčiu žurnalisto profesiją, Artūru Zuoku.

 

Nežinia, kokių - aštrių ar suktų-  klausimų sulauks į šį susitikimą  atėjęs politikas. Žurnalistai senjorai “kerta”iš peties: tuo jau spėjo įsitikinti praėjusį mėnesį su jais bendravęs Vilniaus vicemeras Gintautas Babravičius. Tąkart jis sulaukė klausimų ne tik apie politiką ar savivaldą , bet ir apie… grafiti ant sostinės pastatų sienų.

 

Susitikimo metu senjorų klubo nariai pasidžiaugs savo bičiulių sukauptu gyvenimo kraičiu: žurnalistai senjorai Julija Brazauskienė ir Bronius Raguotis rugsėjį minėjo savo 80-metį, o Gerūta Jolanta Sodeikienė, Apolinaras Juodpusis ir Zigmas Maliukevičius – 75-ąjį gimtadienį. Kolegos jubiliatams skirs gražiausius sveikinimus ir drauge prisimins ne vieną smagią akimirką iš žurnalistų gyvenimo.

 

Žurnalistai senjorai kviečiami rinktis spalio 7 d. 10.45 val. Teatro g. 8.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-10-09 19:13
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media