2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Skyrius puoselėja ambicingus planus

2011-02-25
 

Viktoras Denisenko

 

LŽS Vilniaus skyriaus valdyba aptarė aktualiausius klausimus, susijusius su artimiausio pusmečio skyriaus veikla: aktyviai prisidėsime prie LŽS veiklos; skyriaus Pokalbių klubas ir toliau kvies į įdomius susitikimus, viešins kolegų kūrybinius pasiekimus; įgyvendins ambicingus planus.

 

Visų pirma, valdyba aptarė einamuosius narių delegavimo į skirtingas LŽS struktūras klausimus. Naująja Lietuvos žurnalistų sąjungos tarybos nare nuo Vilniaus skyriaus tapo Jolanta Mažylė. Pasikeitė Vilniaus skyriaus atstovas LŽS Etikos komisijoje - dabar joje skyriui atstovaus Angelina Liaudanskienė.

 

Tampa jau įprasta svarstyti kolegų prašymus dėl finansinės paramos bylinėjimosi išlaidoms padengti. Minėtame posėdyje buvo svarstomas kolegės Rūtos Čepienės kreipimasis į skyriaus valdybą (kreiptasi buvo jau antrą kartą). Atsižvelgiant į tai, jog skyrius tiesiogiai neskirsto paramos lėšų, LŽS Vilniaus skyriaus valdyba rekomendavo R. Čepienei kreiptis į LŽS administraciją, kuri jai jau prieš metus buvo paruošusi paskolos sutartį (tada R. Čepienė tos sutarties nepasirašė dėl, pasak jos, netinkamų paskolos sąlygų).

 

Vilniaus skyriaus Pokalbių klubo koordinatorė Aldona Armalė pasidalijo mintimis apie artimiausius renginius. Planuojama pagal galimybes dalyvauti projekte „Miestas. Savivalda. Darni plėtra", taip pat socialinio partnerio teisėmis prisijungti prie Lietuvos pilių ir dvarų asociacijos projekto „Atverkime dvarų durys". Dalyvavimas šiose projektuose reiškia, jog LŽS Vilniaus skyriaus nariai jau artimiausiu metu gali sulaukti kvietimų į įdomias ir naudingas ekskursijas bei išvykas.

 

Pokalbiu klubas kvies Vilniaus skyriaus narius ir į tradicinius susitikimus. Artimiausi renginiai planuojami vasario 25 d. (susitikimas Vrublevskio bibliotekoje) ir kovo 9 d. (paroda ir skyriaus narių išleistų naujų knygų pristatymas A. Mickevičiaus muziejuje).

Paskutinį kartą atnaujinta: 2011-02-25 10:44
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media