2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Senjorų susirinkime – dalykiškai ir įdomiai apie migruojančius kolegas

2010-02-24
 
Erikos Straigytės nuotraukoje: vienas iš sukaktuvininkų - LŽS Senjorų klubo narys Povilas Lapeikis

Erikos Straigytės nuotraukoje: vienas iš sukaktuvininkų - LŽS Senjorų klubo narys Povilas Lapeikis

Kornelija Ežerskytė

 

Kovo 3 d. (trečiadienį) 11 val. klubo nariai vėl kviečiami į tradicinį  susibūrimą, kuris vyks Teatro sąjungos salėje (Teatro g.8, Vilnius).

 

Pasak LŽS Senjorų klubo vadovo Stanislovo Pleskaus, susirinkimas prasidės šventine gaida – bus sveikinami sukaktuvininkai Andrius Cvirka ir Povilas Lapeikis. Abu senjorai mini gražų 70-ties metų jubiliejų.

 

Klubo narių susirinkime bus svarstoma ir keletas einamųjų klausimų. Tarp jų – ir klubo valdybos narės Godos Ferensienės prašymas išbraukti ją iš klubo narių (aktyvi moteris nusprendė pereiti į Vilniaus skyrių). Senjorų klubo nariai tarsis, ką iš kolegų išrinkti į klubo valdybą vietoj joje buvusios Godos.

 

Susirinkimas baigsis kolegos Algimanto Degučio įspūdžiais iš viešnagės Izraelyje, kur žurnalistas aplankė ne vieną ten dirbantį ir gyvenantį kolegą, išgirdo įdomių minčių, prisiminimų.

 

Aktyviai Žurnalistų sąjungos veikloje dalyvaujantys senjorai irgi turės ką papasakoti savo kolegoms. Vasario 15 d. gausus būrys klubiečių lankėsi Prienuose, kur dalyvavo Mato Šalčiaus premijos įteikimo šventėje, taip pat apžiūrėjo Prienų krašto muziejų, susitiko su Prienų laikraščio “Gyvenimas” redaktore Ramute Šimukauskaite, čia dirbančiais kolegomis. Mėgstantys politikuoti irgi neliko nuskriausti: jie iki valiai galėjo diskutuoti su europarlamentaru Justu Vincu Paleckiu,  keliavusiu kartu su žurnalistų delegacija (kuris, beje, yra ne tik žurnalistas pagal profesiją, bet ir Mato Šalčiaus premijos mecenatas).

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-02-24 13:18
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media