2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Senjorų kūrybos festivalyje skambės ir V.Barausko sukurta daina

2009-09-29
 
Romualdo Mockaus nuotraukoje: akimirka iš Senjorų klubo viešnagės Prienų rajone, Pušalote, per Onines. Iš kairės- Vytautas Čepulis ir Stanislovas Pleskus

Romualdo Mockaus nuotraukoje: akimirka iš Senjorų klubo viešnagės Prienų rajone, Pušalote, per Onines. Iš kairės- Vytautas Čepulis ir Stanislovas Pleskus

Kornelija Ežerskytė

 

 

Graži draugystė sieja LŽS senjorų klubą ir Prienų globos namų darbuotojus. Liepos mėnesį Senjorų klubo aktyviausi nariai, vadovaujami klubo pirmininko Stanislovo Pleskaus, prieniškių kvietimu dalyvavo Oninių šventėje. Šįkart žurnalistai senjorai pakviesti į Prienų rajono senjorų kūrybos festivalį “Prie Nemuno mano pasaulis…”

 

 

Prienų rajono senjorų kūrybos festivalis “Prie Nemuno mano pasaulis…” rengiamas spalio 1 d. Prienų kultūros centre. Renginys skirtas Lietuvos vardo tūkstantmečiui, taip pat Pagyvenusių žmonių dienai paminėti.

 

Renginio šeimininkai – Prienų globos namų socialiniai darbuotojai – kone prieš mėnesį atsiuntė kvietimą LŽS senjorų klubui ir paprašė, kad žurnalistai senjorai aktyviai įsijungtų į šventės programą. Stanislovui Pleskui su bendraminčiais teko pasukti galvą, kol surado savanorį, galintį pažerti saujelę savo kūrybos – padeklamuoti eilių, padainuoti ar papasakoti smagią istoriją.

 

Žurnalistų senjorų garbę nutarė ginti Vytautas Barauskas, kuris prieniškiams ketina atlikti savo kūrybos dainą. Kartu su juo į šventę vyks Mykolas Bernatavičius, Edmundas Juškys ir Stanislovas Pleskus.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-09-29 13:57
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media