2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Apie projekto eigą

*print*

Archyvas :: Prie projekto prisijungs Vilkaviškio, Kėdainių, Pagėgių, Biržų, Ukmergės savivaldybės

2009-10-20
 

Simonas Ropė

 

Šiandien Lietuvos žurnalistų sąjunga sulaukė patvirtinimo dar iš penkių savivaldybių: Vilkaviškio, Kėdainių, Biržų Ukmergės rajonų ir Pagėgių.

 

Šios savivaldybės taip pat prisijungs prie projekto ir pakvies gyventojus laikyti Konstitucijos egzaminą paskirtose vietose.  Projekto organizatoriai labai vertina kiekvienos savivaldybės darbuotojų geranoriškumą ir pilietiškumą.

 

“Konstitucijos egzaminas jau turi daugybę rėmėjų regionuose. Kai kurie iš jų jau gerą mėnesį “serga” šia iniciatyva. Tai mūsų projekto šaukliai, kuriais labai didžiuojamės. Būtų gaila, jeigu dėl sunkmečio ar dėl kitokių priežasčių atsisakytume prasmingo ir tęstinumą jau turinčio projekto,”- sako Konstitucijos egzamino projekto vadovė Erika Straigytė.

 

Ir primena, jog pasibaigus praėjusių metų Konstitucijos egzamino finalui būtent jo dalyviai pasiūlė šį egzaminą rengti ne rugsėjo mėnesį, o per Konstitucijos dieną. “Egzamino data pakoreguota. Ir jau šeštadienį pamatysime, ar mūsų piliečiams svarbu prasmingai paminėti Konstitucijos dieną. Noriu tikėti, kad tokių savivaldybių, kurios neprisijungs prie projekto, bus vienetai. Dar geriau, kad paminėti Konstitucijos dieną pasitikrinant Konstitucijos žinias savo gyventojus pakviestų kiekviena savivaldybė,”- teigia Lietuvos žurnalistų sąjungos atstovė.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-10-20 21:24
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media