2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Apie projekto eigą

*print*

Archyvas :: Anykščiai: laiko pasirengimui palikta labai mažai

2009-10-20
 

Kaip praneša Konstitucijos egzamino koordinatorius Anykščių rajone Vytautas Bagdonas, “savivaldybėje Konstitucijos egzaminui jau pasiruošta. Dar praėjusią savaitę administracijos direktoriaus Viliaus Juodelio įsakymu buvo patvirtinta egzaminų komisija ir koordinatorius. Taip pat suderinta, kas tą šeštadienį budės savivaldybėje iš administracijos ir techninių darbuotojų, kad viskas vyktų sklandžiai.

 

Apie būsimą egzaminą jau paskelbta savivaldybės interneto svetainėje ir rajono žiniasklaidoje. Dabar ruošiami skelbimai, kurie bus išplatinti seniūnijose, įstaigose, organizacijose. Pakviesti į egzaminą anykštėnai Seimo nariai, Tarybos nariai, savivaldybės administracijos darbuotojai.”

 

Tačiau V.Bagdono manymu, “gaila, kad Konstitucijos egzaminas organizuojamas labai skubotai. Pavyzdžiui, tą dieną Anykščiuose vyks tradicinė Derliaus šventė ir daug žmonių nori dalyvauti būtent toje šventėje ir egzamine prie geriausių norų dalyvauti neketina arba negali. Šventiniuose renginiuose turės dalyvauti ir rajono vadovai, Tarybos nariai, seniūnai, ūkininkai ir t.t. Renginio datos keisti jau negalėjome, nes tokia šventė užplanuota jau seniai. Tuo tarpu apie Konstitucijos egzaminą prabilta vos prieš savaitę ar šiek tiek daugiau,”- apgailestavo šio projekto koordinatorius Anykščiuose.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-10-20 10:52
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media