2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Geriausias pasakotojas laimėjo kelionę į Belgiją

2012-04-07
 
Nežinomo autoriaus nuotraukoje: Vytautas Bukauskas

Nežinomo autoriaus nuotraukoje: Vytautas Bukauskas

Kornelija Ežerskytė

 

Vilniuje, Marijos ir Jurgio Šlapelių muziejuje, įvyko LŽS Kelionių ir pramogų klubo organizuotas „Kelionių dienoraščiai“  vakaras – konkursas, kuriame buvo pasakojami įspūdžiai iš kelionių ir renkamas geriausias pasakotojas. Vertinimo komisijos ir publikos palankumą pelnė visi šio konkurso dalyviai, o laimėtoju tapo Vytautas Bukauskas. Jis apdovanotas klubo rėmėjo europarlamentaro  Justo Paleckio įsteigtu prizu- kelione į Belgiją.

 

Pasak renginyje dalyvavusių klubo narių ir svečių, visi keliautojai stebino savo gebėjimu įdomiai pristatyti keliones. Linas Senkus tapo virtualiu gidu po po Indokinijos šalis - Vietnamą, Laosą ir Kambodžą. Daug komplimentų jis sulaukė ne tik už pasakojimą, bet ir už puikias nuotraukas.

 

Mykolo Vadišiaus kelionės įspūdžiai iš Gruzijos pribloškė ekspresija ir originalumu. O Vytautas Bukauskas susirinkusiems tapo sumaniu vedliu po  Australiją, Tasmaniją ir Naująją Zelandiją. Jo sukurtą dokumentinį filmą ir gyvą pasakojimą visi gyrė už profesionalumą.

 

Komisijos narių – LŽS pirmininko Dainiaus Radzevičiaus, M. ir J. Šlapelių muziejaus direktorės Jolantos Paškevičienės, Vilniaus miesto savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto departamento direktoriaus pavaduotojos Kristinos Ulevičiūtės – sprendimas renkant konkurso laimėtoją sutapo su renginio dalyvių audringiausiais plojimais.

 

Kelione į Belgiją apdovanotas Vytautas Bukauskas „baisėjosi“, kad prizas toks didelis- tarp kitų darbų teks surasti savaitę laiko šiai išvykai.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2012-04-18 15:19
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media