2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Spaudos atgavimo dieną Sporto žurnalistų klubas paminėjo sporto aikštelėse

2010-05-10
 
Justės Petkevičiūtės nuotrauka

Justės Petkevičiūtės nuotrauka

Minint Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, LŽS Sporto žurnalistų klubui iššūkį metė Žurnalistikos studentai. „LeŽuDi“ šventėje, kaip ir pernai, vyko futbolo ir krepšinio varžybos. Prieš metus studentai patyrė pralaimėjimus, todėl šiais metais jiems netrūko noro ir ryžto siekti revanšo. Tačiau LŽS komandos įrodė, kad norint laimėti, vien jaunatviško entuziazmo neužtenka.

 

P.Vileišio pagrindinės mokyklos stadione pirmi į kovą stojo futbolininkai. Rungtynės prasidėjo labai atkakliai. LŽS komanda po Rimo Maurico įvarčio išsiveržė į priekį, tačiau dar iki pertraukos studentai nuginklavo vartus gynusį Sporto klubo pirmininką Tautvydą Vencevičių ir išlygino rezultatą. Be keitimų žaidę studentai antrame kėlinyje neatsilaikė nelygioje kovoje. Vienas po kito krito gražūs įvarčiai ir LŽS klubas šventė triuškinančią pergalę rezultatu 7:1. Po du įvarčius įmušė R.Mauricas ir Saulius Jarmalis, po kartą pasižymėjo Raimundas Celencevičius, Evaldas Gelumbauskas ir Martynas Juocevičius.

 

Po futbolininkų apdovanojimo sportinės aistros užvirė krepšinio aikštelėje. Čia netrūko kietos kovos, emocijų ir sportinio pykčio. Grupiokių aktyviai palaikomi studentai ilgą laiką pirmavo ir buvo įgiję 7 taškų pranašumą. Tačiau nenusileido ir LŽS palaikymo komanda, vadovaujama paties pirmininko Dainiaus Radzevičiaus. Paskutiniame kėlinyje LŽS ekipa sugebėjo ne tik išlyginti, bet ir persverti rezultatą. Lemiamu momentu jaunesni kolegos nesugebėjo sulaikyti Ryčio Sabo prasiveržimų ir Juliaus Bliūdžiaus galingo žaidimo baudos aikštelėje, galutinai studentų viltis palaidojo taiklus Artūro Račo tritaškis. Pasiekta pergalė rezultatu 62:52.

 

Ačiū studentams už gražią šventę ir apdovanojimus. Jau tradicija tampančių varžybų lauksime ir kitais metais.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-05-26 13:54
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media