2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: Dokumentinė apybraiža „SUSTINGUSI AKIMIRKA“ ir ciklo „KARO SPALVOS“. Kviečiame!

2023-12-18
 

2022m. vasario 24 d. Rusijai pradėjus plataus masto karinius veiksmus prieš Ukrainą, Lietuvos žurnalistai iš karto susisiekė su kolegomis ukrainiečiais ir paklausė labai paprasto dalyko:- Kuo galime padėti ir ką galime kartu padaryti?

Kviečiame: 2023m. gruodžio 19 d. 16 val. į Lietuvos žurnalistų sąjungą - Žurnalistų namai, Jogailos g. 11 (III aukštas), Vilnius.

Peržiūroje ir diskusijoje dalyvauja LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius, fotografas Ričardas Grigas, žurnalistas Eldoradas Butrimas, režisierius Justinas Lingys. Bendrausime ir su Konstantinu Gudausku - už civilių gelbėjimą pirmomis karo dienomis iš Kijevo priemiesčiu pramintu „Bučos angelu". Kitų metų pradžioje Europos kino teatruose bus pradėtas rodyti filmas „Buča", sukurtas remiantis būtent Konstantino Gudausko žygiais. Tikimės, kad svečias papasakos ir apie gyvenimą Kazachstane, kur už opozicinę veiklą iš jo buvo konfiskuotos verslo įmonės. Dėl tardymų metu patirtų baisių sužalojimų du metus sėdėjo invalido vežimėlyje ir tik įsikišus ES galėjo išvykti iš šalies.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-12-18 16:07
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media