2024 m. gegužes 17 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į „Šimtmečio dovanos“ renginį

2017-11-30
 
Spalio pradžioje startavusi Valstybės atkūrimo šimtmečio iniciatyva „Šimtmečio dovanos" šiandien skaičiuoja jau daugiau nei 470 dovanų. Savanoriai skyrė laiko Lietuvai, o mes kviečiame skirti laiko savanoriams. 2017 m. gruodžio 5 d. 15 val. LR Vyriausybės kanceliarijoje (Gedimino 11) vyks šventė, kuri skirta padėkoti visiems savanoriams dovanojusiems Šimtmečio dovanas. Norime, kad šios šventės metu savanoriai jaustųsi kaip Šimtmečio herojai.
Renginio pradžia 14:00 val. Apie dalyvavimą renginyje prašytume informuoti el. paštu simtmetis@lietuva.lt arba tel. 8-67378825 iki gruodžio 4 d. 17:00 val.
Kviečiame žurnalistus atvykti į šventę ir tokiu būdu parodyti dėmesį ypatingiems žmonėms, kurie savo savanoriškomis veiklomis ne tik padovanojo šilumą ir viltį šalia esantiesiems, bet ir prisidėjo prie sąmoningesnės visuomenės ir stipresnės valstybės kūrimo.
Renginio dalyvius pasveikins ir padėkos dovanas įteiks Premjeras Saulius Skvernelis. Savo savanorystės patirtimi dalysis aktorius Giedrius Savickas, koncertuos dainininkė Jurga Šeduikytė, o renginio skoniu rūpinsis „Virtuvės mitų griovėjų" komanda. Savo laiko skirti šiandienos Šimtmečio herojams sutiko skirti ir žinomi Lietuvos žmonės, kurie prisijungs renginio metu. Tačiau pagrindinis dėmesys ir pagrindinės žvaigždės bus jie, savo darbais kuriantys mažus ir didelius stebuklus.
Projektą įgyvendina Valstybės atkūrimo šimtmečio sekretoriatas kartu su Lietuvos jaunimo organizacijų taryba. Prie iniciatyvos prisijungęs tarptautinius lietuvių profesionalus vienijantis tinklas „Global Lithuanian Leaders" kviečia užsienyje gyvenančius lietuvius skirti laiko savanorystės veikloms jų gyvenamose šalyse ir gerais darbais skleisti žinią apie Lietuvą. Iniciatyvą globoja Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis.

 

Daugiau informacijos:
Elektroninis pastas marius.gurskas@lrv.lt
Tel. nr 867378825
Marius Gurskas

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-11-30 10:29
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media