2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: ES investicijų kelyje – viešųjų pirkimų duobės

2017-06-07
 
 

Gerb. žiniasklaidos atstovai, nuo 2014 m. investavome tik 13 proc. Lietuvai numatytų ES paramos lėšų, o pirmąjį šių metų ketvirtį panaudota mažiau nei 5 proc. šiemet suplanuotų investicijų. Šios lėšos nepasiekia šalies ekonomikos - netiesiami keliai ir nestatomos mokyklos, verslas negauna užsakymų, nekuriamos darbo vietos. Kviečiame į spaudos konferenciją, kuri įvyks  2017-06-08, ketvirtadienį, 9:30 val. BNS konferencijų salėje.

ES investicijos glaudžiai susijusios su viešaisiais pirkimais, kurie skelbiami viešojo sektoriaus projektams įgyvendinti. Perkančiosios organizacijos ir tiekėjai pastaruoju metu susiduria su iššūkiais, o jų dar padaugės, kai liepos 1 d. įsigalios nauja Viešųjų pirkimų įstatymo redakcija.

Kviečiame į spaudos konferenciją, kurioje įžvalgomis apie tendencijas ir problemas, su kuriomis susiduria viešųjų pirkimų sektorius panaudojant ES paramos lėšas pasidalins savo srities ekspertai:

Algirdas Radušys, Nacionalinės viešųjų pirkimų praktikų asociacijos vadovas (NVPPA) vadovas; Ruslanas Jurėnas, teisininkas, viešųjų pirkimų konsultantas; Jurgita Judickienė, advokatų kontoros „Jurex" vadovaujančioji partnerė.

Kviečiame dalyvauti!

 

Kontaktinis asmuo

Algirdas Radušys, NVPPA

Tel. 8 606 11888

info@nvppa.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-06-07 16:00
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media