2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Lietuvių mitybos įpročiai lemia netinkamą rūgščių-šarmų balansą – susitikimas su prof. Jurgen Vormann (Vokietija)

2017-04-19
 
 

Sumažėjusi dėmesio koncentracija, nuolatinis nuovargis bei nervingumas - pirmieji organizmo parūgštėjimo požymiai. Balandžio 20 d., 10 val. kviečiame žurnalistus į susitikimą su iš Vokietijos atvykstančiu profesoriumi ir mitybos specialistu Jurgen Vormann, kuris įvyks Raw Raw (Totorių g. 3, Vilnius). Jis kalbės apie rūgščių-šarmų pusiausvyros organizme palaikymo svarbą ir jos įtaką mūsų savijautai. Renginio metu taip pat bus pristatyti vykdyti reprezentatyvios apklausos rezultatai apie lietuvių mitybos įpročius.

J. Vormann yra mokslų daktaras mitybos farmakologijoje ir toksikologijoje (Hohenhaimo universitas), taip pat įgijęs biochemijos habilitaciją molekulinės biologijos ir biochemijos institute. Profesorius konsultavo BMW - Formulė 1 - komandą sveikos mitybos klausimais, o jo pagrindinės darbo sritys yra biochemija, rūgštinis metabolizmas, organizmo magnio pasisavinimas.

Kontaktinis asmuo

Žilvinas Bružas

Vyr. projektų vadovas

Integrity PR

(5) 2685135

zilvinas@integrity.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-04-19 14:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media