2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Seimo narys N. Puteikis paskelbs informaciją apie "MG Baltic" ir "Alstom" koncernų politinės korupcijos bylas, inicijuos specialiosios Seimo tyrimų komisijos sudarymą šių koncernų poveikiui ištirti

2017-04-04
 
 

Mieli kolegos, kviečiame Jus į LR Seimo nario N.Puteikio spaudos konferenciją dėl specialiosios Seimo tyrimų komisijos "Korupcija ir prekyba poveikiu įtariamo koncerno "MG Baltic" neteisėtų, korupcinių ir kitokių neleistinų poveikių aukščiausiems valstybės politikams, Seimo nariams, ministrams, įvairių valstybės tarnybų ir departamentų vadovams, teisėjams ir partijoms ištyrimui" sudarymo. Spaudos konferencijos metu bus paskelbta ir naujausia su vadinamąja "E.Masiulio, R.Kurlianskio ir "MG Baltic" byla susijusi informacija.

Antrojoje spaudos konferencijos dalyje žiniasklaidai bus paskelbtos naujausios vadinamosios "Alstom" korupcijos bylos aplinkybės. Kodėl Lietuvos pareigūnai taip ilgai ignoravo itin svarbaus liudytojo norą duoti parodymus? Kodėl tik įsikišus Seimo nariui N.Puteikiui ir šia informacija susidomėjus britų tyrėjams tas žmogus tapo itin saugomu liudytoju ir atskleidžia iki šiol didžiausio mąsto politinės korupcijos schemas Nepriklausomos Lietuvos istorijoje? Kokiems garsiems ir įtakingiems Lietuvos politikams milijoniniai kyšiai buvo nešami grynaisiais lagaminuose?

Spaudos konferencija vyks balandžio 5 dieną, trečiadienį, 9:00 val. naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje.

 Pagarbiai

LR Seimo narys N.Puteikis

 

 Kontaktinis asmuo

N.Puteikio visuomeninis patarėjas K.Krivickas

Tel.: 8 687 39045

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-04-04 13:54
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media