2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Dėl Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos pavienių valdininkų bandymų kenkti lietuviškos ekologiškos košės „Mamuko“ gamintojui

2017-03-08
 
 

Gerbiami žiniasklaidos atstovai, kviečiame Jus į spaudos konferenciją dėl Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) pavienių valdininkų bandymų kenkti lietuviškos ekologiškos košės „Mamuko" gamintojui.

Visos faktinės aplinkybės akivaizdžiai paneigia bet kokius VMVT metamus kaltinimus „Mamuko" košių prekės ženklą valdančiai bendrovei UAB „Biogami". Pradedant faktinėmis tyrimo aplinkybėmis - gamintojas buvo tikrinamas, nesilaikant teisės aktuose nustatytos tvarkos, keliant gamintojui jam netaikomus reikalavimus, baigiant skleidžiama prieštaringa informacija vartotojams. Visi nepriklausomos akredituotos laboratorijos atlikti bendrovės produktų ir žaliavų tyrimai rodo, kad bendrovės produktai, įskaitant ir tuos, kuriuos VMVT mini savo pranešimuose kaip netinkamus vartoti, yra kokybiški ir saugūs. Tai kelia pagrįstų abejonių dėl kelių VMVT atstovų veiklos skaidrumo.

Spaudos konferencijoje dalyvaus:

Šarūnas Stumbrys - bendrovės UAB „Biogami" direktorius;

Andrejus Rudanovas - bendrovės interesams atstovaujantis teisininkas.

Renginio pradžia kovo 9 d., 10:30 val., BNS spaudos konferencijų salėje (prekybos centro „Panorama" Verslo centro 3 aukštas, Saltoniškių g. 9, Vilnius).

Apie savo dalyvavimą prašome informuoti Daivą Šalc el.paštu daiva@maniac.lt arba telefonu +370 652 53130.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-03-08 14:47
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media