2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Kvietimas žiniasklaidai: apie BREXIT įtaką aukštąjį mokslą D. Britanijoje pasirinkusiems lietuviams kalbės „De Montfort“ (DB) universiteto atstovai

2016-08-09
 
 

Vienas moderniausių Didžiosios Britanijos universitetų „De Montfort" (Lesteris) kviečia visus suinteresuotus žiniasklaidos atstovus susitikti Vilniuje rugpjūčio 10 d. ir aptarti BREXIT įtaką aukštąjį mokslą Didžiojoje Britanijoje besirenkantiems ir pasirinkusiems Lietuvos jaunuoliams.

Kokią BREXIT įtaką jaus Lietuvos jaunuoliai, norintys studijuoti užsienyje? Ar BREXIT „uždarys duris" lietuviams rinktis studijas D. Britanijoje? Ar keičiasi sąlygos tiems Lietuvos studentams, kurie jau sėkmingai studijuoja D. Britanijos universitetuose? Atsakymus į šiuos ir kitus klausimus galėsite išgirsti susitikimo metu.

Šis vizitas - tai „De Montfort" University (DMU) ir Didžiosios Britanijos vyriausybės organizuojamo turo po Europą dalis. Turo tikslas - supažindinti Europos moksleivius su aukštojo mokslo privalumais Didžiojoje Britanijoje ir pagrįsti teiginį, jog tiek visos Europos, tiek Lietuvos moksleiviai yra laukiami įgyti aukštojo mokslo diplomą D. Britanijoje.

Visi žiniasklaidos atstovai yra kviečiami susitikti su „De Montfort" universiteto rektoriaus pavaduotoju prof. Andy Collop ir aptarti rūpimus klausimus dėl BREXIT įtakos norintiems studijuoti ir bestudijuojantiems lietuviams Didžiosios Britanijos aukštosiose mokyklose.

Susitikimo data: 2016 08 10 d.

Susitikimo vieta: „Ramada" viešbutis, 4 aukštas, Subačiaus g. 2, Vilnius.

Norintieji dalyvauti visame renginyje, kuriame dalyvaus universiteto alumni, būsimi studentai ir darbuotojai, kviečiami nuo 11 val. Norintieji užduoti klausimus „De Montfort" universiteto rektoriaus pavaduotojui prof. Andy Collop, kviečiami užsiregistruoti konkrečiam laikui:

12:40 val.

12:50 val.

14:00 val.

14:10 val.

14:20 val.

Vienu ar kitu atveju būtina nurodyti tinkamą laiką, atstovo vardą pavardę, atsovaujamą organizaciją, kontaktus.

Registracija ir daugiau informacijos:

Gintarė Pocė

Komunikacijos vadovė

UAB „Kalba.Lt"

Mob. tel. nr. +370 616 21 237

El.p. komunikacija@kalba.lt

www.kalba.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-08-11 07:45
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media