2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Kvietimas žiniasklaidos atstovams: Pristatoma knyga „Lietuvos statyba. Asmenybės“. 100 pasakojimų apie įstabius sektoriaus atstovus

2016-08-17
 
 

Jau šį ketvirtadienį, rugpjūčio 18 d. 14. 30 val. bus pristatyta knyga „Lietuvos statyba. Asmenybės". Neatsitiktinai leidinys bus pristatomas Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre, Saulėtekyje (Vilnius, Saulėtekio al. 5). - šį įspūdingą pastatą 2011 m. pabaigoje pastatė bendrovė „YIT Kausta", kurios vadovas Kęstutis Vanagas yra vienas iš knygos 100-tuko herojų.

Knyga „Lietuvos statyba. Asmenybės" yra portalo Statybunaujienos.lt projektas. Jau treti metai portalo rubrikoje „Asmenybės" yra publikuojami tekstai apie įstabiausius Lietuvos statybos inžinierius, projektuotojus, architektus, statybos ir susijusių įmonių įkūrėjus, vadovus, specialistus. Pagal šios rubrikos tekstus parengta knyga, kurioje sudėta 100 pasakojimų. 

Absoliuti dauguma knygos žmonių atėjo iš sovietmečio statybų sektoriaus. Jie ten pasirinko būti inžinieriais, architektais, projektuotojais, ekonomistais. Jie ten statė, remontavo, „galus darėsi" beieškodami statybinių medžiagų. Bet visi jie turi bendrą vardiklį: pasirinkę savo kelią sąmoningai, pavilioti kiemo draugų ar skambių pavadinimų, jie tikina esą laimingi, susieję savo gyvenimus su Lietuvos statyba.

Apie dalyvavimą praneškite paskambinę projekto vadovei Lidai Lapkienei mob. +370 672 60 123, arba e. p. lida.lapkiene@statybunaujienos.lt.

Kontaktinis asmuo

Genė Drungilienė
Vadovė
VšĮ "Propagandos ministerija"
+370 640 20 132
gene.drungiliene@statybunaujienos.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-08-17 14:26
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media