2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: "Tylos" festivalio spaudos konferencija - performansas lietuviškame lotynų kvartale

2016-05-03
 
 

Jau kitą savaitę prasideda aštuntasis Tarptautinis teatro festivalis „TYLOS!" Gegužės 4 d. (trečiadienį) 11 val. kviečiame  Jus į spaudos konferenciją - performansą, kuris vyks  unikalioje kūrybinėje erdvėje „Kvartalas". Renginyje Jums pristatysime „TYLOS!" programą (gegužės 11-19 d.), taip pat - specialiai festivaliui sukurtą kūrybinę erdvę „Kvartalas". Performansą galima  filmuoti ir fotografuoti.

Festivalio „TYLOS!" programoje - Belgijos, Liuksemburgo, Rusijos ir Lietuvos trupių spektakliai bei naujos kūrybinės erdvės „Kvartalas" atidarymo renginiai.

Festivalis skirtas jaunimui ir jaunatviškos sielos žmonėms. Vaišinsimės belgišku alumi ir užkandžiausim šviežiausiomis teatro naujienomis.

Spaudos konferenciją moderuoja režisierė Gabrielė Tuminaitė, dalyvauja režsierius Artūras Areima ir „TYLOS!" festivalio dalyviai, draugai ir bičiuliai.

„Kvartalo" adresas - Labdarių g. 3C. Įėjimas iš Vilniaus gatvės prieš „La Birra" barą, o iš Labdarių gatvės - prieš barą „Vyno rūselis". Sekite nuorodas. Nepasiklysti padės mūsų savanoriai, kurie Jūsų lauks prie minėtų vietų.

Tel. pasiteiravimui: +37067818798  Kamilė Žičkytė,  „TYLOS!" koordinatorė.

Kontaktinis asmuo

Rūta Jakimauskienė

Atstovė spaudai

Valstybinis Vilniaus mažasis teatras

(8 5) 210 7489

ruta@vmt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-05-03 12:37
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media