2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Seime kovo 23 dieną įvyks dvi spaudos konferencijos

2016-03-22
 

Kovo 23 d. spaudos konferencijos Seime

                       

SPAUDOS KONFERENCIJŲ SALĖJE

9 val.

įvyks Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas" spaudos konferencija „Kieno ausys kyšo už Vijūnėlės dvaro ir aplinkos ministro interpeliacijos". Dalyvaus Seimo narys Petras Gražulis, aplinkos viceministras Algirdas Genevičius, Valstybinės aplinkos apsaugos tarnybos direktorius Vytautas Eidukonis.

 

9.30 val.

įvyks Seimo Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos narės, Žmogaus teisių komiteto narės Rimantės Šalaševičiūtės spaudos konferencija „Užkirskime kelią klastingai tuberkuliozei". Dalyvaus Infekcinių ligų ir tuberkuliozės ligoninės Programų ir tuberkuliozės valstybės informacinės sistemos skyriaus vedėja dr. Edita Davidavičienė, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Vaikų ligų klinikos I vaikų ligų skyriaus vadovė, Pulmonologijos sektoriaus vadovė doc. Laimutė Vaidelienė ir Sveikatos apsaugos ministerijos ES paramos skyriaus vyriausiasis specialistas Darius Vilimas.

 

Spaudos konferencijos tiesiogiai transliuojamos internetu. Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus Seimo internetinėje svetainėje prie nuorodos į tiesioginę spaudos konferencijos transliaciją. Klausimai bus priimami ir į juos atsakoma spaudos konferencijos metu. Esant galimybei į nespėtus atsakyti klausimus parlamentarai atsakys el. paštu po spaudos konferencijos.

Internete galima rasti ir spaudos konferencijų garso įrašus

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-03-23 08:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media