2024 m. gegužes 6 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Startuoja Gyvulininkystės programa vaikams

2015-09-08
 
Virginija Baltraitienė

Virginija Baltraitienė

 

Rugsėjo 9 d., trečiadienį, 11 val. LR Žemės ūkio ministerijoje Posėdžių salėje 399 žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė susitiks su Šviečiamosios gyvulininkystės programos vaikams piešinių konkurso „Gyvulininkystė ir aš" nugalėtojai ir įteiks jiems apdovanojimus.

 Susitikime su konkurso dalyviais ir žiniasklaidos atstovais bus aptarta gyvulininkystės sektoriaus svarba ir jo vystymosi tentendicijos, ministrė atsakys į žurnalistų klausimus. Bus eksponuojami konkurso laureatų piešiniai, labiausiai atitikę temą ir padėję sukurti Šviečiamosios gyvulininkystės programos identitetą.

Piešinių konkursas „Gyvulininkystė ir aš" - tai įžanga į Šviečiamąją gyvulininkystės programą vaikams ir jaunimui, kuri supažindins Lietuvos miestų ir kaimo vaikus su gyvulininkystės sektoriumi, jo perspektyva, gyvulininkystės specialistų rengimu.

Įgyvendinant Šviečiamąją gyvulininkystės programą siekiama skatinti vaikų ir jaunimo susidomėjimą gyvulininkyste, o tai prisidėtų prie gyvulininkystės sektoriaus plėtros Lietuvoje.

Kontaktinis asmuo

Laima Pilipavičienė

Direktorė

UAB "Medialogas"

8 618 42465

medialogas@medialogas.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-09-08 09:42
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media