2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: LASF ir PZM prezidentai pristatyts 2016 m. WRC projektą Lietuvoje

2015-03-05
 
Gintaras Furmanavičius

Gintaras Furmanavičius

 

Kovo 6 dieną 16. val. „Europa Royale Kaunas" viešbutyje Kaune (Miško g. 11) Lietuvos automobilių sporto federacija (LASF) ir jos prezidentas Gintaras Furmanavičius kartu su Lenkijos automobilių ir motociklų sporto federacijos (PZM) prezidentu Andrzej Witkowski pristatys bendrą dviejų valstybių 2016-ųjų metų Pasaulio ralio čempionato (WRC) etapą.

Pasak LASF prezidento Gintaro Furmanavičiaus, spaudos konferencijoje bus paneigti spaudoje pasirodę gandai, kad WRC etapo Lietuvoje nebebus.

„Kartu su PZM prezidentu A. Witkowski norime išsklaidyti visus neaiškumus dėl Pasaulio ralio čempionato, kuris 2016-aisiais vėl vyks dviejose šalyse. Specialiai tam ši spaudos konferencija ir yra rengiama. Tai labai didelis ir svarbus renginys Lietuvai, kuriam ruošiamės visus metus, todėl negalime palikti neaiškumų ir tikimės visos automobilių bendruomenės bei žiniasklaidos atstovų artimo bendradarbiavimo", - teigia LASF prezidentas.

Spaudos konferencijoje dalyvaus LASF prezidentas G. Furmanavičius ir PZM prezidentas  A. Witkowski. Renginį ves Ramūnas Fetingis.

Išankstinė registracija: office@visetas.lt

 Apie LASF

LASF (Lietuvos automobilių sporto federacija), įkurta 1990 metais Kaune, vienija automobilių sportą propaguojančius ar remiančius asmenis. Šiuo metu veikia 11 komitetų, kuriuose sprendžiami atskirų automobilių sporto šakų klausimai. LASF tikslas yra ne tik populiarinti saugų automobilių sportą, bet ir puoselėti bei kelti bendrą vairavimo kultūrą Lietuvoje: nuo mažiausių iki vyriausių vairuotojų.

Kontaktinis asmuo

Tomas Ruseckas

Viešųjų ryšių specialistas

+370 615 71199

+370 670 25935

tomas@visetas.lt

UAB „Visetas"

www.visetas.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-03-05 17:09
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media