2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Seimo kanceliarija kviečia žurnalistus apžiūrėti jos įsigytus automobilius

2015-01-11
 
 

Seimo kanceliarija, atsižvelgdama į susidomėjimą 2014 m. įsigytais automobiliais, 2015 m. sausio 23 d., penktadienį, 11 val. maloniai kviečia viešosios informacijos rengėjus atvykti į Seimo kanceliarijos Transporto skyrių (A. Juozapavičiaus g. 5). Visiems pageidaujantiems bus sudarytos galimybės naujuosius automobilius nufilmuoti ar nufotografuoti. Taip pat bus atsakyta į žurnalistų klausimus.

Žurnalistus maloniai prašytume apie dalyvavimą pranešti iki sausio 22 d. 16 val. el. paštu rsv@lrs.lt nurodant vardą, pavardę, atstovaujamą redakciją ir kontaktinius duomenis.

Kaip skelbta, įsigydama dešimt E2 klasės (pagal „AutoTyrimai" rinkos klasifikaciją) BMW520i automobilių, Seimo kanceliarija savo automobilių parką atnaujina, jį mažindama. 83 procentai iki šio pirkimo turėtų 74 automobilių yra senesni nei 10 metų. Jiems būtina skirti daugiau išlaidų degalams ir priežiūrai, todėl nuspręsta įsigijus 10 naujų automobilių, 21 seną automobilį parduoti, taip sumažinant jų parką. Šiuo metu yra parduoti 5 automobiliai.

Už 899 434,60 litų viešųjų pirkimų būdu taikant mažiausios kainos kriterijų 2014 metais įsigyti žemesnės, nei reprezentacinė, klasės automobiliai visų pirma bus skirti aptarnauti Seimo svečius ir oficialias užsienio delegacijas. Seimo kanceliarija yra sudariusi bendradarbiavimo protokolus su Prezidento kanceliarija ir Užsienio reikalų ministerija, todėl šie automobiliai bus skiriami ir šių institucijų svečiams.

Seimo kanceliarijos automobiliai nustatyta tvarka skiriami Seimo narių ir Seimo kanceliarijos darbuotojų tarnybiniam naudojimui, taip pat aptarnauti Seimo svečius ir oficialias užsienio delegacijas, forumus (asamblėjas), konferencijas pagal tarptautinio protokolo reikalavimus, valstybinių švenčių renginius, valstybės lėšomis laidojamų asmenų laidotuves ir kitus renginius.

 

Kontaktinis asmuo

Artūras Zeleniakas,
Seimo kanceliarijos Komunikacijos departamento Seimo Ryšių su visuomene skyrius

tel. (8 5) 239 6201,

el. p. arturas.zeleniakas@lrs.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-01-11 11:06
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media