2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Žiniasklaidos dėmesiui: kviečiame akredituotis į oficialų euro įvedimui skirtą renginį

2015-01-04
 
 

Sausio 14 d. Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmuose rengiamas oficialus euro įvedimui pažymėti skirtas renginys, kuriame dalyvaus Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, Europos Vadovų Tarybos pirmininkas Donaldas Tuskas ir Europos Komisijos pirmininko pavaduotojas Valdis Dombrovskis. Kviečiame akredituotis žiniasklaidos atstovus, norinčius dalyvauti spaudos konferencijoje ar fotografuoti svečių sutikimą.

Renginio svečiai atvyks 18 val., spaudos konferencijos pradžia 18.10 val. Žiniasklaidos atstovus į renginio vietą kviečiame atvykti ne vėliau kaip likus valandai iki renginio pradžios ir patenkant į Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmus naudotis Vakariniais vartais.

Svečių sutikimas numatytas Terminale, spaudos konferencija vyks III (Manieristinėje) antikameroje. Atkreipiame dėmesį, kad žiniasklaidos atstovai turėtų pasirinkti, kurioje žurnalistų grupėje dirbs - iš vienos žurnalistų grupės patekti į kitą renginio metu galimybės nebus.

Norintieji akredituotis Lietuvos žiniasklaidos priemonių atstovai kviečiami pateikti informaciją apie savo vardą, pavardę, asmens kodą, atstovaujamą žiniasklaidos priemonę ir pasirinktą žurnalistų darbo grupę.

Žurnalistai, atstovaujantys užsienio žiniasklaidos priemonei, turėtų pateikti informaciją apie savo vardą, pavardę, gimimo metus, pilietybę, atstovaujamą žiniasklaidos priemonę bei pasirinktą žurnalistų darbo grupę.

Informacijos iki sausio 9 dienos lauksime adresu spauda@lrv.lt

Kontaktinis asmuo

Spaudos tarnyba, Vyriausybės kanceliarija

8 706 63746

spauda@lrv.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-01-04 15:47
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media