2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į „Šok su manimi“ premjerą!

2014-12-05
 
 Projekto vedėjai: Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė

Projekto vedėjai: Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė

 

Mieli žiniasklaidos atstovai, Jau šį šeštadienį , gruodžio 6 d. 19.00 val. tiesiogiai per TV3 - laukiamiausio didžiojo projekto „Šok su manimi" penktasis sezonas!

 Su didžiausiu malonumu Jus kviečiame į „Šok su manimi" premjerą!

 Lauksime Jūsų nuo 18.30 val. LRT Didžiojoje studijoje (S. Konarskio 49, Vilnius).

 Projekto vedėjai: Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė

 Komisija: baletmeisteris Jurijus Smoriginas, sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

 Įspūdingus pirmuosius pasirodymus dovanos net 12 profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių porų: „Mis Lietuva 2013" Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir  Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos" gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, profesionalus modelis Simonas Pham ir  Ieva Miklaševskaja, dainininkė Greta Lebedeva ir Andrius Kandelis, „Chorų karų" generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė bei trasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

 Primename, kad nuo šio šeštadienio savo mėgstamiausias poras bus galima palaikyti balsuojant ne tik telefonu, bet ir internetu, prisijungus prie naujo „Šok su manimi" puslapio. Jungiantis per savo paskyrą socialiniame tinkle „Facebook", naujajame puslapyje bus galima atiduoti balsą už patinkančią porą. Balsavimas už konkrečią porą vyks tos poros pasirodymo metu, tad žiūrovai kviečiami akylai stebėti „Šok su manimi" pasirodymus. Tereikės puslapyje paspausti mygtuką „Palaikau" ir, vos tik atlikus šį veiksmą, internauto nuotrauka pasirodys TV3 televizijos eteryje - projekcijoje ant „Šok su manimi" parketo. Pasibaigus pasirodymams, galutinėje lentelėje poros bus išdėliotos susumavus komisijos, žiūrovų skambučiais atiduotus ir internautų balsus.

Linkėjimai,

Erika Vyšniauskaitė

Komunikacijos projektų vadovė

final_tv3

___________________________________

UAB „Tele-3"

Kalvarijų g. 135, Vilnius

LT-08221

 

Tel.     +370 5 20 30 182

Faks.  +370 5 20 30 103

Mob.    +370 683 15 425

erika.vysniauskaite@tv3.lt

www.tv3.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-12-05 11:27
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media