2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Strateginė spaudos konferencija

2014-09-29
 
 

Spaudos konferencija įvyks 2014-09-30, antradienį, 13:30 val. Radisson Blu Royal Astorija (Didžioji gatvė 35/2, Vilnius)

2014 metais tarptautinės konsultacinės bendrovės „The Palladium Group" atliktas „Pasaulinis Strategijos ir Lyderystės tyrimas", kuriame dalyvavo virš 1250 organizacijų vadovų iš viso pasaulio, tame tarpe ir iš Lietuvos, atskleidė, kad 82% respondentų mano, kad pokyčiai jų verslo aplinkoje šiomis dienomis yra ypatingai intensyvūs;

62% respondentų mano, kad šie pokyčiai jau šiandien kelia rimtą grėsmę jų verslams;

72% mano, kad grėsmė iškils per ateinančius 5 metus.

Dramatiški pokyčiai aplinkoje, pradedant nuo sparčios technologijų plėtros ir baigiant teisinio reguliavimo bei demografiniais pokyčiais, verčia organizacijas ypatingą dėmesį skirti strateginei vadybai. Vertindami pagrindinius veiksnius, kurie gali užtikrinti sėkmę veikiant tokioje dinamiškoje aplinkoje,

86% respondentų nurodė jų organizacijų strategijos kokybę;

net 92% nurodė strategijos įgyvendinimo efektyvumą.  

Kokie globalūs iššūkiai šiomis dienomis yra aktualūs Lietuvos organizacijoms? Kaip Lietuvos organizacijų vadyba atrodo kitų šalių kontekste? Kokia yra geroji kitų šalių organizacijų patirtis siekiant klestėjimo dinamiškų pokyčių pasaulyje? Kaip turi keistis mūsų organizacijų strateginė vadyba, kokias priemones jos turėtų taikyti, kad gebėtų išlikti sėkmingos ir konkurencingos? Kokias įžvalgas šioje srityje turi Lietuvos organizacijų lyderiai ir žymiausi pasaulio ekspertai?

Kviečiame Jus į spaudos konferenciją, kurioje atsakymais į minėtus klausimus ir įžvalgomis dalinsis pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis pasaulyje pirmaujančios strateginio valdymo kompanijos „The Palladium Group" vykdomasis direktorius Artimųjų Rytų ir Europos šalims Joan Cabezas Garcia bei strateginės plėtros konsultacijų bendrovės „Advanced Advice" partneris Dr. Gintaras Labutis.

Prieš spaudos konferencija p. Cabezas Garcia ir p. Gintaras Labutis dalyvaus Strateginiuose pusryčiuose, kuriose aptars minėtus iššūkius ir jų galimus sprendimus su pirmaujančių Lietuvos verslo ir valstybinių organizacijų lyderiais.

Daugiau informacijos apie renginį, pranešėjus bei „Advanced Advice" ir „The Palladium Group" galite rasti prisegtuose dokumentuose.

 

 

Kontaktinis asmuo

Augustina Sturlytė

UAB "Gravitas Partners"

+370 5 2107232

auguste@gravitas.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-09-29 12:19
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media