2024 m. gegužes 4 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija, kurioje bus pristatomi stojimo į magistratūros studijas Šiaulių universitete rezultatai

2014-07-16
 
Lina Bivainienė

Lina Bivainienė

 

Gerbiami žiniasklaidos atstovai, liepos 17 d. (ketvirtadienį) 11.30 val. Šiaulių universiteto bibliotekoje 412 aud. (4 aukštas) vyks spaudos konferencija, kurioje bus pristatomi stojimo į magistratūros studijas Šiaulių universitete rezultatai. Konferencijoje dalyvauja Šiaulių universiteto studijų prorektorius doc. dr. Juozas Pabrėža ir Priėmimo komisijos atsakingoji sekretorė Lina Bivainienė.

Anot L. Bivainienės, šiemet stojančiųjų į magistrantūrą skaičius nuo praėjusių metų nesikeitė, tačiau išaugo kitų miestų aukštųjų mokyklų absolventų susidomėjimas magistrantūros studijomis Šiaulių universitete. トKasmet apytiksliai sulaukiame apie 300 paraiškų studijuoti magistrantūrą, tad šiemet šie skaičiai labai panašūs. Džiugina, kad studijuoti magistrantūrą Šiauliuose renkasi ir kitų šalies miestų aukštųjų mokyklų absolventai. Kaip ir kasmet, savo pageidavimus tęsti studijas aktyviai reiškė ir kolegijas baigusieji studentai, kurie siekia aukštojo universitetinio išsilavinimo. Visos valstybės finansuojamos vietos bus tikrai užpildytos, kai kurios specialybės išsiskyrė savo konkurencingumu", - teigia Priėmimo komisijos atsakingojo sekretorė.

Šiaulių universitetas šiemet vykdo stojimą į 27 antrosios pakopos studijų programas. Stojantieji savo pageidavimus į magistrantūros studijas turėjo pateikti iki liepos 12 d.

 

Kontaktai pasiteiravimui

Šiaulių universiteto Priėmimo komisijos

atsakingoji sekretorė Lina Bivainienė

Tel. (8 41) 595 755

Mob. 8 656 58838

El. p. priemimas@su.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-16 11:18
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media