2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: „Akacijų alėjos“ spaudos konferencijoje – iki šiol neatskleisti faktai

2014-07-05
 
 

Liepos 7 d., pirmadienį, 11 val. restorane-klube „Combo" (Raudondvario pl. 107, Kaunas) vyks bardų festivalio „Akacijų alėja" spaudos konferencija. Apie keturiolikto festivalio dalyvius ir jų išskirtinumą, iki šiol NIEKUR neatskleistas naujoves ir intriguojančias detales pasakos festivalio prodiuseris ir signataras, dainų ir tekstų autorius bei atlikėjas Virgis STAKĖNAS, Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus MAKŪNAS, administracijos direktorius, festivalio signataras Ričardas PUDŽEVELIS, festivalio „Akacijų alėja" direktorė Daina URBAITIENĖ. Žiniasklaidos atstovai pirmieji išvys naujus „Akacijų alėjos" Muzikinės šlovės muziejaus eksponatus, sužinos neskelbtų detalių iš festivalio gyvenimo, pajus „Akacijų..." skonį ir užuos kvapus...

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Festivalis „Akacijų alėja" vyks liepos 12 d., šeštadienį, Kauno rajone įskūrusiame Kulautuvos miestelyje. Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais bardų festivalis, kurį taikliausia vadinti septyniomis valandomis ant žolės skambant prasmingiems tekstams, neužgožiamiems instrumentų gausa, dovanos gausų būrį atlikėjų.

Primename, kad šiemet į sceną lips grupės „Antis" lyderis Algirdas KAUŠPĖDAS, TV prodiuseris, atlikėjas SAMAS (Saulius Urbonavičius), dainų autorė ir atlikėja BJELLE (Raminta Naujanytė); profesionalių aktorių-mimų duetas NETEISĖTAI PADARYTI, žinomo tėvo žinomas sūnus Ainis STORPIRŠTIS, ilgametę scenos patirtį turintis styginių kvintetas INTERMEZZO, talentingų kūrėjų artelė  KEISTUOLIŲ TEATRAS, dainų autorius ir atlikėjas, prodiuseris Virgis STAKĖNAS, gupės „Airija" lyderis, dainų autorius ir atlikėjas NOJUS  (Darius Mileris), etnokultūrologas, dainų autorius ir atlikėjas Algirdas SVIDINSKAS. Šis dažnas festivalio dalyvis „Mažojoje akacijoje" (įžangos koncerte, kuris prasidės 17 val.) pristatys savo auklėtinius, publikos ausims ir akims patikės jų balsus ir žvilgsnius. Šalia šių jaunųjų talentų stos ir V. Kernagio konkurso ir respublikinio moksleivių  dainuojamosios poezijos konkursų laureatas Matas STONKUS.

Festivalio puošmena - legendinės roko muzikos grupės, ką tik atšventusios 45-tį (!) „Mašina vremeni" lyderis, muzikantas, poetas, dailininkas, TV laidų vedėjas, visuomenės balsas Andrejus MAKAREVIČIUS (Rusija).

Bardų festivalį „Akacijų alėja" organizuoja Kauno rajono savivaldybė ir UAB „Combo united service". Renginys  n e m o k a m a s. 

Daugiau nuolat atnaujinamos informacijos apie festivalį rasite interneto svetainėje www.akacijualeja.lt ir socialinio tinklo „Facebook" paskyroje https://www.facebook.com/AkacijuAleja

Kontaktinis asmuo

Festivalio direktorė

Daina Urbaitienė

Tel. +370 698 89245

El. p. daina@combo.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-05 08:56
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media