2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Dėl pirmą kartą Lietuvoje organizuojamų pasaulinės svetingumo asociacijos renginių

2014-07-02
 
Utenos kolegijos direktorius prof. dr. Gintautas Bužinskas

Utenos kolegijos direktorius prof. dr. Gintautas Bužinskas

 

Liepos 3 d. 15.30 - 16.00 val. įvyks spaudos konferencija, skirta  tarptautinės mokslinės konferencijos ,,Nišinis turizmas ir švietimas: specialistų rengimo kryptys, inovacijos, perspektyvos" renginiams pristatyti.

Spaudos konferencijos vieta: Konferencijų centras, susirinkimų salė LAMBDA, Radisson Blu Hotel Lietuva, Konstitucijos pr. 20, Vilnius.

Spaudos konferencijoje dalyvaus EURHODIP asociacijos prezidentas dr. Cees van der Klip, viceprezidentai ir  Utenos kolegijos direktorius prof. dr. Gintautas Bužinskas.

Žiniasklaidos atstovams bus pristatyta EURHODIP asociacijos veikla ir pirmą kartą Lietuvoje vyksiančios EURHODIP  konferencijos ,,Nišinis turizmas ir švietimas: specialistų rengimo kryptys, inovacijos, perspektyvos" tematika, renginiai  ir reikšmė.

Konferencija, kurios dalyviai atstovaus net 20 valstybių,  yra kasmetinis, jau 21-asis EURHODIP asociacijos, vienijančios Europos pirmaujančius viešbučius ir mokyklas, rengiančias turizmo ir viešbučių specialistus, renginys.

Konferencijos renginiai vyks liepos 2 - 6 dienomis Vilniuje.

Kaip teigia EURHODIP asociacijos prezidentas dr. Cees van der Klip, konferencijos turinys suteiks dalyviams galimybę pažvelgti giliau į naujas turizmo rinkas. Konferencijos dalyviai taip pat galės parvežti  į savo mokyklas išgirstas idėjas, naudingas mokymo turiniui ir turizmo programoms. ,,Utenos kolegijai pavyko sukviesti patyrusius pranešėjus, turinčius ką pasakyti konferencijos dalyviams. Visa konferencija yra galimybė, kurios negalima praleisti svetingumo ir turizmo sektorių atstovams, susiduriantiems su nauju požiūriu į svetingumą," - sako asociacijos prezidentas

Kontaktinis asmuo

Rūta Jurgelionienė

Utenos kolegijos Tarptautinių ryšių skyriaus vedėja

tel. 8 687 24 623

trs@utenos-kolegija.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-03 07:40
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media