2024 m. gegužes 5 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Seimo LSDP frakcijos spaudos konferencija „Kriminalinės žvalgybos įstatymas – ne priežastis kaltumo prezumpcijai“

2014-07-02
 
 

Liepos 3 d., ketvirtadienį, 10 val., Seimo spaudos konferencijų salėje vyks Seimo Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos spaudos konferencija „Kriminalinės žvalgybos įstatymas - ne priežastis kaltumo prezumpcijai", kurioje dalyvaus frakcijos nariai - Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Julius SABATAUSKAS ir Kriminalinės žvalgybos parlamentinės kontrolės komisijos pirmininkas Darius PETROŠIUS.

 

Pastaruoju metu politinėje arenoje pasigirdo svarstymų ir kaltinimų, jog vadinamasis viceministrų „juodasis sąrašas" yra suformuotas pagal Kriminalinės žvalgybos įstatymą. Konkrečios aukštų pareigūnų pavardės taip pat įvardinamos žiniasklaidoje. Todėl yra labai svarbu visuomenei ir politikams paaiškinti, kokia yra Kriminalinės žvalgybos įstatymo paskirtis, kokios pasekmės kyla renkant šiame įstatyme numatytą informaciją apie konkretų asmenį bei kas laukia tų, kurie viešina kriminalinės žvalgybos surinktus duomenis.

Kontaktinis asmuo

Jolanta Bielskienė

LSDP frakcijos infocentro vadovė

Lietuvos socialdemokratų partija

+37061201274

jolanta.bielskiene@lrs.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-07-03 07:25
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media