2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Aplinkos ministerijos vidiniame kieme spaudos konferencija, kurioje bus pristatyti naujieji daugiafunkciai elektronikos atliekų konteineriai

2014-05-21
 
Aplinkos ministras  Valentinas Mazuronis

Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis

 

Kviečiame dalyvauti gegužės 23 d. (penktadienį) 10 val. Aplinkos ministerijos vidiniame kieme vyksiančioje konferencijoje, kurioje bus pristatyti naujieji daugiafunkciai elektronikos atliekų konteineriai. Konferencijoje dalyvaus aplinkos ministras  Valentinas Mazuronis ir viceministras Almantas Petkus.

Skaičiuojama, kad kasmet Lietuvoje nuperkama apie 25 tūkst. tonų elektroninių prietaisų. Anksčiau ar vėliau jie tampa atliekomis, kurių, kaip rodo patirtis, dar nemokame tinkamai rūšiuoti ir neretai tiesiog kaupiame namuose.

Aplinkos ministerijos ir Elektronikos platintojų asociacijos organizuojamoje spaudos konferencijoje bus pristatyti naujieji konteineriai, į kuriuos galima mesti tiek elektroninę įrangą, tiek baterijas, tiek akumuliatorius ir lemputes. Tai pirmoji Lietuvoje kelias atliekų rūšis apimanti surinkimo sistema.

Kviečiame prisijungti ir atsinešti nebenaudojamų elektronikos prietaisų, lempučių, baterijų.

Po spaudos konferencijos žiniasklaidos atstovai prie kavos puodelio galės pabendrauti su aplinkos ministru Valentinu Mazuroniu ir kitais konferencijos dalyviais.

 

Olga Važnevičienė

Visuomenės informavimo skyrius

Vyr. specialistė

Tel.: +370 5 266 35 56

El. paštas: o.vazneviciene@am.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-21 17:39
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media