2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Iniciatyva „Filologijos karjeros tinklas“ prasideda

2014-05-27
 
 

Gegužės 28 d., trečiadienį 13:00-13:30 val. Vilniaus universiteto Filologijos fakultete, K. Donelaičio aud. (Universiteto g. 5, Vilnius) žiniasklaidai ir visuomenei pristatome Filologijos karjeros tinklą „Įkalbink sėkmę". http://www.karjera.flf.vu.lt/ . Tinklas yra verslo ir VU Filologijos fakulteto bendra iniciatyva, kur studentai filologai neatlygintinai dirba verslo įmonėse ir visuomeninėse organizacijose. Baigę studijas studentai turėtų darbo patirties pirmaujančiose verslo įmonėse ir stambiausiose organizacijose. Po pristatymo kviesime pabendrauti prie taurės vyno.

Filologijos karjeros tinklas atveria visas galimybes kontaktui tarp būsimų darbdavių ir studentų filologų, padeda studentui susiformuoti karjeros gaires ir įgyti patirties. „Filologai dirba pačiose įvairiausiose srityse. Į Filologijos karjeros tinklą įsitraukė logistikos, gamybos ir kitų įvairių sričių įmonės, kitos organizacijos, pavyzdžiui, festivalis „Nepatogus kinas", tarptautinių kultūros programų centras „Koperator", Modernaus meno centras (MMC), nekilnojamo turto portalas „Kurgyvenu.lt". Tai parodo, kad karjera filologų laukia pačiose įvairiausiose srityse ir paneigia mitus, kad humanitarai yra nepraktiški ir visą gyvenimą tūno bibliotekų dulkėse. Moderniose bibliotekose net dulkių nebėra," - sakė į konferenciją kviesdamas fakulteto dekanas doc. Antanas Smetona.

Konferencijoje dalyvaus Vokietijos-Baltijos šalių prekybos rūmų Lietuvos biuro vadovė Audronė Ercienė, Komunikacijos agentūros Inspired UM vadovas Vasaris Oržekauskas, dienraščio „Lietuvos žinios" generalinis direktorius ir vyriausias redaktorius Ramūnas Terleckas, VU Filologijos fakulteto dekanas doc. Antanas Smetona.

Kontaktinis asmuo

VU Filologijos fakultetas

Filologijos karjeros tinklas

E. p. karjera@flf.vu.lt

Tel. (8 5) 268 7207

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-27 13:40
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media