2024 m. balandžio 28 d., Sekmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Ūkio ministro Evaldo Gusto spaudos konferencija

2014-05-20
 
Evaldas Gustas

Evaldas Gustas

 

Š. m. gegužės 22 d., ketvirtadienį, 11 val. Ūkio ministerijos 208 salėje vyks ūkio ministro Evaldo Gusto spaudos konferencija, per kurią pirmą kartą bus oficialiai pristatytas Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo logotipas ir jo naudojimo tvarka.

Spaudos konferencijoje dalyvaus ūkio ministras Evaldas Gustas, ūkio viceministrė Rasa Noreikienė, Lietuvos prekybos įmonių asociacijos vykdantysis direktorius Laurynas Vilimas.

Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo tikslas - kuriant abipusiu pasitikėjimu grindžiamą aplinką, apsaugoti Lietuvos vartotojų interesus, įvedant eurą ir užtikrinti sąžiningą paslaugų ir prekių kainų perskaičiavimą.

Verslo atstovai, prisijungę prie Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo, įgis teisę naudotis specialiai šiam tikslui sukurtu logotipu. Šiuo logotipu verslo atstovai galės pažymėti prekybos ir paslaugų teikimo vietas, naudoti jį prekių ir paslaugų reklamoje, visuomenės informavimo priemonėse, viešuose renginiuose ir oficialiuose dokumentuose. Tokiu būdu vartotojai bus informuojami, kad verslo atstovas laikosi memorandume nustatytų principų.

Verslo atstovas, pažeidęs memorandumą, neteks teisės naudotis memorandumo logotipu, bus įtrauktas į vadinamąjį juodąjį sąrašą ir privalės nedelsdamas pašalinti logotipą iš prekybos ir paslaugų teikimo vietos, reklamos ar dokumentų. Memorandumo pažeidėjas nedelsiant bus paviešintas, o tai neabejotinai neigiamai paveiks tokio verslininko reputaciją.

Kviečiame dalyvauti!

 

Kontaktinis asmuo

Rūta Mikėnienė

Viešųjų ryšių ir protokolo skyrius

Tel. 8 706 64 704

El. p. ruta.mikeniene@ukmin.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-20 13:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media